15-11-2014 15:00
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Player statistic

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα της Άνω Μερας στην Τήνο επί του τοπικού Πας Τήνου.

Η Μυκονιάτες επικράτησαν με 0-3 και διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου, περιμένοντας το σημερινό ντέρμπι ΑΟ Μυκόνου – ΑΟ Πάγου, που μπορεί να τους χαρίσει ακόμα και την μοναξιά της κορυφής.

Σκόρερ του αγώνα ήταν οι: Τσαλμας στο 17\\\' λεπτό Πετραι στο 18\\\' και Γιογιος 79\\\'(πεν.).

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε επιφυλακτικά και για τις δυο ομάδες οι οποίες προσπαθούσαν να κερδίσουν με δυνατές μάχες στο χώρο του κέντρου χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση όμως ώσπου ήρθε η φάση του 17\\\' όταν ένα ψηλοκρεμαστό γέμισμα του Τουρε μέσα στην περιοχή η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ενώ όλοι περίμεναν να καταλήξει άουτ αυτή έσκασε μέσα στην μεγάλη περιοχή όπου εκεί βρέθηκε ο Τσαλμας ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Φώσκολου και να κάνει το 0-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό ένα λεπτό αργότερα ο Γιογιος έβγαλε μόνο του το Πετραι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2 και να δώσει σαφές προβάδισμα στην ομάδα της Μύκονου.

Το παιχνίδι μετά από εκεί συνέχισε να είναι μέτριο με την ομάδα της Άνω Μερας να έχει την υπεροχή άλλα χωρίς να απειλεί εκτός από μια φάση όταν ένα δυνατό σουτ του Τουρε τράνταξε το δικάρι της εστίας του Φώσκολου. Από την άλλη και οι γηπεδούχοι του Πας Τήνου αν και προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Πουλακη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Άνω Μερας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας δυο ευκαιρίες με τον Τουρε και μια με τον Πετραι, οι όποιοι όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφεραν να κάνουν τρία τα τέρματα για την ομάδα τους.

Ότι δεν κατάφεραν όμως αυτοί το κατάφερε ο Γιογιος στο 79\\\', ο οποίος κατά την γνώμη μας ήταν και ο καλύτερος παίκτης στο αγώνα και ήταν εύστοχος σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Φώσκολο Γ., διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Διαιτητές ήταν οι: Ρούσσος Γ., Μουτάφης Α., Σαργολόγος Φ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΣ Τήνου (Σουράνης): Φώσκολος, Ζαλώνης, Δελατόλας, (53\\\' Δελωτής), Φώσκολος Ν., Νάζος, Κελαδίτης, Φώσκολος Γ., Μαυράκης, Ξενόπουλος (Ζαλώνης Μ.), Ζαλώνης Γ., Ζαλώνης Γ. (82\\\' Γιαννησόπουλος)

Άνω Μερά (Τζιόβας): Πουλάκης, Κουτσούκος, Δήμα, Κεκελης, Κεραμιδάς, Μπουμπουρης, Τουρέ (77\\\' Γκοράρι), Ντιαϊέ (88΄Τσελάι), Τσάλμας, Γιογιος (84΄Τσακρίδης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ομίλου

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35