15-11-2014 15:00
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Player statistic

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν χθες Υδρούσα και Ανδριακός, με τους \\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\'Εφοπλιστές\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\' να παίρνουν τελικά τη νίκη με 3-4 στο Ανδριώτικο ντέρμπι και να φτάνουν τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο βροχερός καιρός δεν στάθηκε εμπόδιο στους 150 περίπου φίλαθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Μπατσίου για να παρακολουθήσουν την τοπική αναμέτρηση του νησιού που ξεκίνησε μετά από μία ώρα, λόγω της καθυστερημένης άφιξης του πλοίου και των διαιτητών. MVP ο Γλυνός που πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ενώ το γκολ του Βιδάλη (3-4) για την Υδρούσα ήταν ένα γκολ για highlight.

1ο Ημίχρονο

Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με τον Ανδριακό να έχει την πρώτη φάση στο 5ο λεπτό με ένα σουτ του Γλυνού Α. το όποιο πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

(1-0) Τέσσερα (4) λεπτά αργότερα στο 9\\\\\\\\\\\\\\\' ο Ψωμάς Μ. με ένα όμορφο τετ α τετ κάνει το 1-0 για την Υδρούσα. Ένα (1) λεπτό αργότερα ο Μαμάης εκτελεί ένα δυνατό φάουλ που ανακόπηκε όμως.

(1-1) Στο 14ο λεπτό ο Γλυνός Α με μια ανάποδη κεφαλιά υστέρα από σέντρα κάνει το 1-1 για τον Ανδριακό.

(1-2, 1-3) Στο 17ο λεπτό ο Τζορντανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-2 και στο 33\\\\\\\\\\\\\\\' ο Γλυνός Α. με ένα μακρινό δυνατό σουτ κάνει το 1-3 για τον Ανδριακό, που ήταν και το σκορ στο 1ο ημίχρονο, που αν εξαιρέσουμε τα τέρματα πέρασε χωρίς πολλές φάσεις.

2ο Ημίχρονο
Στο δεύτερο ημίχρονο η Υδρούσα μπήκε πιο δυνατά χωρίς να έχει επηρεαστεί από το σκορ και έφτασε μια ανάσα από να σκοράρει μόλις στο 46ο λεπτό όταν ένα σουτ του Βιδάλη δεν καταφέρνει να βρει τα δίχτυα του Ανδριακού. Στο 58ο λεπτό ο Μπάβας περνάει τον Θωμά και βρίσκετε μόνος του με το τέρμα αλλά ο Βολίκας είναι αυτός που θα σώσει την Υδρούσα από σίγουρο γκολ.

(1-4) Στο 63\\\\\\\\\\\\\\\' ο Γλυνός Α. με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή κάνει το 1-4 για τον Ανδριακό.

Η Υδρούσα στη συνέχεια δείχνοντας χαρακτήρα και επιβεβαιώνοντας ότι της αξίζει κάτι καλύτερο δεν το έβαλε κάτω και έτσι δύο λεπτά αργότερα φτάνει πολύ κοντά στο γκολ με τον Βιδάλη ο οποίος με ένα σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

(2-4) Στο 75ο λεπτό και ο Hena με ένα δυνατό σουτ κάνει το 2-4 για την Υδρούσα, στο συγκεκριμένο γκολ ο Πατσάβος δεν υπολόγισε σωστά την μπάλα με αποτέλεσμα εκείνη να περάσει κάτω από τα πόδια του.

(3-4) Γκολ για Highlight και κερασάκι στην τούρτα για ένα παιχνίδι με τόσο καλό θέαμα και πολλά γκολ ήταν αυτό για την Υδρούσα στο κλείσιμο του αγώνα, όπου με ένα σουτ από το κέντρο του Βιδάλη στο 88\\\\\\\\\\\\\\\' διαμορφώθηκε το τελικό 3-4.

Διαιτητές ήταν οι: Δεσύπρης Ν., Μενδρινός Λ., Κοντιζά Σ.

Συνθέσεις

Α.Ο Υδρούσα (Παπαχρήστος): Θωμάς, Βολίκας, Μανάλης, Τσαγκαλίδης (C), Μαμάης (Βελούδος 76\\\\\\\\\\\\\\\'), Λουκίσσας, Βιδάλης, Λάβδας, Ψωμάς Χ. (Μπάμπης 82\\\\\\\\\\\\\\\') Ψωμάς Μ, Hena.

Αναπληρωματικοί: Ψαρός, Aliraj, Μαντζώρος, Beraj, Μανδαράκας

Ανδριακός Ο.Φ. (Μπενάς): Πατσαβός, Χαλάς Α,, Τζορτάνιδης, Χαλάς Μ, Ψαριανός, Ζανάκης Ε (Νιτσόλας 82\\\\\\\\\\\\\\\'), Γλυνός Μ,, Φερζάϊ (Μπάβας 56\\\\\\\\\\\\\\\'), Xharaj (Γρυμάνης 50\\\\\\\\\\\\\\\'), Γλυνός Α (C), Ζανάκης Γ

Αναπληρωματικοί: Γαρύφαλλος, Islamaj, Παπουτσής, Κοντομάρκος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

Για το Sport Cyclades

Γιάννης Μανδαράκας

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35