23-11-2014
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Player statistic

    7' ΓΚΟΛ ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΓΙΟΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΛ 37'    
    78' ΓΚΟΛ ΣΑΓΚΙΝΕΤΟΣ ΜΠΕΝΙΤΟΣ
    80' ΓΚΟΛ ΜΟΥΡΑΪ ΣΑΜΠΑΝ

Additional information

Διαιτητές
ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν., ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Α.
Ρεπορτάζ αγώνα

Με το τρίποντο στις αποσκευές του επέστρεψε στη βάση του ο Α.Ο. Σύρου, όπου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Άνω Μεράς, καθώς επικράτησε με 1-3 των γηπεδούχων.

Οι Συριανοί έπαιξαν καθ\' όλη τη διάρκεια του αγώνα πάνω σε ένα πλάνο που είχαν σχεδιάσει, δεν ξέφυγαν σε κανένα σημείο του 90λεπτου και στο τέλος έφυγαν νικητές από την Μύκονο. \"MYKONOS

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Βαρθαλίτη ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και κάθε ένας πρόσφερε όλα όσα μπορούσε.
Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μακριά από το γνωστό καλό τους πρόσωπο, αφού μπλοκαρίστηκαν στην αμυντική λειτουργία της του ΑΟ Σύρου.
Ο Καπλάνης στο 7’ άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 37\' με τον Γιόγιο.

Ο Συριανός δεν κατάφερε να διώξει μακριά τη μπάλα από το φάουλ του Πετράι, αφού στην πορεία της μπάλας μπήκε ο Γιόγιος ο οποίος δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Α.Ο. Σύρου.\"MYKONOS
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανατρέψει την εις βάρος τους κατάσταση στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και να πήγαιναν προηγούμενοι στο σκορ στα αποδυτήρια, όμως ο Πετράι στάθηκε άτυχος, αφού είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Συριανού.
\"Syros-foskolos\"Ο Α.Ο. Σύρου στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον αέρα που ήταν υπέρ του και με δύο τέρματα που σημείωσε πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη.
Αρχικά ο Σαγκινέτος κυνήγησε τη φάση στην επιστροφή του Κεραμιδά με το κεφάλι στον Πουλάκι, και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του τέρματος της Άνω Μεράς.
Το καλύτερο το φιλούσε για το τέλος ο Μουράι ο οποίος έπειτα από ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για την ομάδα του \"syrosΑ.Ο. Σύρου.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν., ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Α.

Συνθέσεις

Ανω Μερά (Τζιόβας): Πουλάκης, Κουτσούκος (83\' Γοράρι), Δήμα, Κεκελης, Κεραμιδάς, Μπουμπούρης (81\' Ασημομύτης), Τουρέ, Ντιαϊέ, Τσάλμας, Γιόγιος (59\' Κουκάς), Πετράι.

ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Μανουδάκης, Κόκαλης, Παπαδάκης, Μαραγκός, Τερόλη, Γκιουράι, Μουράι, Σαγκινέτος (89\' Θαλασσινός), Μπαλόπητας (92\' Δημητρακόπουλος), Καπλάνης (46\' λ.τ. Ξυγκάκης).

Το LIVE SCORE του αγώνα

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35