Χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα ο ΑΜΣ Φιλωτίου πέρασε μέσα από το ΔΑΚ Νάξου επικρατώντας με 1-5 επί του ΠΑΣ Νάξου.PAPADOPOULOS

Η ομάδα του Δημήτρη Παλάζη παρουσιάστηκε πειθαρχημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρά την ισοφάριση του ΠΑΣ Νάξου (1-1) κρατήθηκε συγκεντρωμένη στο παιχνίδι φτάνοντας τελικά σε μία εύκολη νίκη με 5-1.

Τα γκολ

Στο 10’ ο Στρατούρης, που ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Φιλωτίου άνοιξε το σκορ με τεχνικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο ΠΑΣ Νάξου στο χθεσινό παιχνίδι είχε αρκετά διαστήματα καλής απόδοσης προσπαθώντας να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Φιλωτίου, πράγμα που κατάφερε στο 16ο λεπτό, όπου ο Σκιαδάς πιέζοντας ανάγκασε τον Μπελέκου σε λάθος, με τον νεαρό να πλασάρει άψογα τον Ανυφαντάκη ισοφαρίζοντας σε 1-1 προς στιγμής το παιχνίδι.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΔεν πέρασε ένα πεντάλεπτο και μετά από πάσα του Κοττάκη στον Σταματίου και ατομική ενέργεια και σουτ του τελευταίου το Φιλώτι πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ (1-2).

Το 1-3 του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε από τον Κοττάκη, με τον επιθετικό του Φιλωτίου να παίρνει ασίστ από τον Λυμπερτά και με άψογο πλασέ να δίνει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στην επανάληψη και ενώ οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν χρειάστηκε να περάσουν 40 λεπτά, όπου συγκεκριμένα στο 85’ ο Κοττάκης, που για ακόμη μία φορά ήταν από τους κορυφαίους, εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Γιαννούλη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με την «βοήθεια» της άμυνας του ΠΑΣ που ολιγώρησε έκανε το 1-4 για την ομάδα του.

Το τελικό 1-5 ήρθε 2 λεπτά αργότερα (87’) από τον Σταματίου, που επέστρεψε για τα καλά στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα. Ο στράικερNAXOS KTEL 1 του Φιλωτίου δέχτηκε μία καταπληκτική σε επινόηση και εκτέλεση πάσα του «εγκεφάλου» του Φιλωτίου Λυμπερτά και αφού πρόλαβε τον Χαριτίδη στην έξοδο του πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ που μας θύμισε την εκτελεστική δεινότητα που τον διακρίνει.

Συζητήθηκαν

  • Από τις στιγμές που συζητήθηκαν ήταν όταν ο Ιάκωβος Σταματίου δεν πανηγύρισε το 5ο τέρμα της ομάδας του που πέτυχε ο ίδιος, αποδεικνύοντας ότι εκτός ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής είναι και ένας ακέραιος χαρακτήρας, καθώς έδειξε τον σεβασμό του στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Νάξου Γιώργο Χαριτίδη, καθώς οι δυο τους έχουν υπάρξει στο παρελθόν συμπαίκτες στην ΑΕ Περάματος.
  • Επίσης κάτι που έκανε αρνητική εντύπωση ήταν το γεγονός ότι η αποστολή του ΑΜΣ Φιλωτίου χρησιμοποίησε το γυμναστήριο του ΔΑΚ ως αποδυτήρια, καθώς παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων του γηπέδου και των παραγόντων του ΠΑΣ Νάξου τελικά δεν βρέθηκαν διαθέσιμα αποδυτήρια για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Άψογη η διαιτησία του κ. Ζαράνη, όπως και των βοηθών του Φαν Άακεν και Νεοκοσμίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χαριτίδης, Μανιός, Πρωτονοτάριος ©, Πιτταράς, Μαράκης, Βαγενάς, Ζάκο, Μοσχονάς (70’ Κλουβάτος), Παπαδόπουλος (56’ Σπάης), Σκιαδάς, Κατσιούλης (56’ Κατεινάς).

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Πράσινος (85’ Κρασσάς), Μουστάκης, Πιτταράς, Μπελέκου, Στρατούρης, Κοττάκης, Ζούλης, Σταματίου, Λυμπερτάς ©, Μαρούλης (75’ Προμπονάς).

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35