02-11-2014
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Player statistic

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Διαψεύστηκαν αυτοί που είχαν προβλέψει ότι ο Πανναξιακός θα είχε ένα εύκολο απόγευμα με τον ΠΑΣ Νάξου, καθώς οι παίκτες του Γιώργου Προμπονά τα βρήκαν \\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\'σκούρα\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\' απέναντι στους πιτσιρικάδες του ΠΑΣ και χρειάστηκε ένα τέρμα του Κατσούδα στο 83\\\\\\\\\\\\\\\' για να δώσει το «φιλί της ζωής» και τη νίκη με 3-2 στον Πανναξιακό.

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"PAPADOPOULOS\\\\\\\\"\\\\"\\"\"Ο Πανναξιακός είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, ενώ ήταν αρκετά καλός στο 1ο μέρος. Όμως στην επανάληψη και ενώ το παιχνίδι δεν είχε πάρει την αναμενόμενη τροπή γι αυτόν και για ακόμη μία φορά φέτος παρουσίασε επιθετική φλυαρία και αδυναμία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του, πράγμα που τον έκανε προβλέψιμο, με τον ΠΑΣ Νάξου να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις αδυναμίες του αντιπάλου και με άψογη τακτική και περίσσιο πάθος να καταφέρνει να μείνει μέσα στην διεκδίκηση βαθμών ή βαθμού μέχρι την λήξη του αγώνα.

MVP

Ο αγώνας δεν είχε έναν… αλλά δύο MVPκαθώς για τους γηπεδούχους ο Αντώνης Κατσούδας για ακόμη μία αγωνιστική δείχνει ότι αποτελεί το βαρόμετρο του Πανναξιακού, σκοράροντας δύο φορές, με την μία από αυτέ να είναι και το γκολ που έδωσε τη νίκη, ενώ από την άλλη, ταλαντούχος Δημήτρης Σκιαδάς, έδειξε τι θα πει στυγνός σκόρερ καθώς, δύο φορές που ο τερματοφύλακας του Πανναξιακού Τσουκαλάς πραγματοποίησε τραγικές εξόδους, ο μικρός τον «τιμώρησε» από τα 25 περίπου μέτρα, φέρνοντας δύο φορές το παιχνίδι στα ίσα (1-1, 2-2).

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"NAXOS\\\\"\\"\"Λεπτομέρεια

Όπως είπαμε ο Πανναξιακός ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα από τα τρία τέρματα, με τον Γιάννη Κούτρο να πετυχαίνει το 1ο γκολ για την ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Πρωτονοτάριου – Πιτταρά, περιόρισαν αισθητά τον στράικερ του Πανναξιακού. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Νάξου περιορίστηκε σε ένα παιχνίδι αντεπιθέσεων, πράγμα που του βγήκε σε καλό στις φάσεις των δύο γκολ, όπου η κόντρα επίθεση ανάγκασε την άμυνα και τον τερματοφύλακα του Πανναξιακού σε 2 τραγικά λάθη. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 2-2, με τον Πανναξιακό να πιέζει στην επανάληψη, αλλά κάτι η υπερφλυαρία στην επίθεση, κάτι ο καλός Χαριτίδης ανάγκασε τους γηπεδούχους να χρειαστούν την συνδρομή του καλύτερου τους παίκτη του Κατσιούδα, ο οποίος σκοράροντας στο 83’ ανέτρεψε μία δύσκολη κατάσταση για την ομάδα του.

Σκόρερ

Πάμε τώρα να δούμε πως διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Στο 17’ μετά από συντονισμένη προσπάθεια των γηπεδούχων ο Κώτσαρης πάσαρε ιδανικά στον Κούτρο, με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ του αγώνα (1-0).

Στο 28’ ο Σκιαδάς σε μία κόντρα επίθεση από τα αριστερά βλέπει τον Τσουκαλά πολύ έξω από την εστία του και με αριστοτεχνικό σουτ – λόμπα ισοφαρίζει το παιχνίδι σε 1-1.

Πέντε λεπτά αργότερα (33’) ο Κατσούδας από θέση τετ ατ τετ νικάει τον Χαριτίδη, ο οποίος αν και ανέκοψε την πορεία της μπάλας στο τέλος την είδε να καταλήγει στο βάθος της εστίας του, με τον δείκτη του σκορ να πηγαίνει στο 2-1.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (41’) ο Σκιαδάς σε μία φάση καρμπόν με αυτή του 28’ που αυτή την φορά εκτυλίχθηκε από την δεξιά πλευρά νικά για 2η φορά τον Τσουκαλά που είχε βγει πολύ εκτός από την εστία του.

Το τελικό 3-2 ήρθε για τον Πανναξιακό στο 83’ όταν ο Κουφόπουλος έδωσε ιδανική ασίστ στον Κατσούδα, με τον τελευταίο να πλασάρει τον Χαριτίδη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Αρμακόλα, Βακόνδιου και Νεοκοσμίδη.

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου (65 λ.τ. Σέμε), Κουφόπουλος, Βαλέττας, Κώτσαρης, Ευριπιώτης, Κατσάνης, Λίκα (56’ Επταήμερος), Κούτρος, Κατσούδας (83’ Χαμηλοθώρης), Γαλάνης.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χαριτίδης, Μανιός (72’ Κουφόπουλος), Πιτταράς, Πρωτονοτάριος, Μοσχονάς (57’ Βερύκκοκος), Βαγενάς, Ζάκο, Κατεινάς, Φραγκίσκος, Σκιαδάς, Κατσιούλης (53’ Σπαης).

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35