Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

48 μέτρα\"\\"\\\\"8IRA\\"\"

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε, καθώς χρειάστηκε να φτάσουμε στο 60’ για να δούμε την 1η καλή στιγμή που όπως και στο 1ο ημίχρονο ήταν ένα γκολ αυτήν την φορά για την Θύελλα. Και τι ΓΚΟΛ!!! Ο Πάγια στήνει μετά από ένα φάουλ στήνει την μπάλα ακριβός στο κέντρο του γηπέδου και στέλνει την μπάλα στο τέρμα, με τον αέρα να γίνετε σύμμαχος του και τον τερματοφύλακα του Αστέρα Πόγια να κάνει ολέθρια εκτίμηση και την μπάλα να καταλήγει στην εστία του με το σκορ του αγών να γίνετε 1-1.

Βροχή

Κάπου εκεί αρχίζει ο «καταιγισμός» τερμάτων, όπου μέσα σε 19 λεπτά σημειώθηκαν ακόμη 5 γκολ. Στο 62’ ο Βλαβιανός μπαίνει στην περιοχή των γηπεδούχων πλασάροντας εύστοχα τον Πόγια με το 1-2 να σηματοδοτεί την ανατροπή για την ομάδα του, με τον Αρβανίτη στο 70’ να συνεργάζεται άψογα με τον Βλαβιανό και να διευρύνει τον δείκτη του σκορ σε 1-3.

Ολική ανατροπή

Απάντηση ο Αστέρας είχε και από ότι φάνηκε ιδιαίτερα ηχηρή και άμεση, καθώς με την σέντρα Βασαλάκης, Ψαρρός και Δεδρινός συνεργάζονται άψογα με τον τελευταίο να μειώνει σχεδόν ανενόχλητος σε 2-3. Στο 76’ ο Δεδρινός και πάλι μπαίνει στην περιοχή της Θύελλας όπου σχεδόν από την γραμμή του κόρνερ επιχειρεί κάτι σαν σέντρα σουτ που αποσυντονίζει εντελώς τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων με τον Κυριάκο προσπαθώντας να διώξει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και το σκορ να πηγαίνει στο 3-3. Το κερασάκι στην τούρτα και η μεγάλη ανατροπή για τον Αστέρα συντελείται λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 79’ όπου ο Αγγελής με μία μπαλιά 60 μέτρων κάνει και πάλι άνω – κάτω την ήδη ταραγμένη από την προηγούμενη φάση άμυνα της Θύελλας, με τον μικρό Ψαρρό να μπαίνει ανάμεσα σε όλους, «κλέβοντας» την μπάλα και με μία λόμπα να κάνει το τελικό 4-3.

Τραυματισμοί

Πολλοί οι παράγοντες που συντέλεσαν για να επιτευχθεί αυτή η ανατροπή όπως τόνισε με δηλώσεις του στο S.C. ο τεχνικός της Θύελλας Στέφανος Διονυσόπουλος: «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, δεχτήκαμε ένα τέρμα στο 1ο ημίχρονο με τον αέρα να μην μας αφήνει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε… Νομίζω ότι εκτός του καιρό, σήμερα αντιμετωπίσαμε πολλές αναποδιές μαζεμένες, όπως ένα μικρό γήπεδο και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές που πραγματοποιήσαμε. Παρόλα αυτά όπως είδατε γυρίσαμε το ματς, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος από μερικά λάθη ηττηθήκαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη του».

Σε ένα παιχνίδι με τέτοιες εναλλαγές στο σκορ και την ένταση πολλές φορές να φτάνει στα κόκκινα, η διαιτητική τριάδα των Βακόνδιου, Αρμακόλα και Φαν Άακεν λειτούργησε άψογα.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Πόγια, Καπίρης, Δρύλης, Σφυρόερας (80’ Δεγαϊτας), Βασαλάκης Γ., Αγγελής, Μαρούλης, Δεδρινός (91’ Βασαλάκης Ν.), Βαθρακοκοίλης, Ψαρρός, Τουλούπης (65’ Παραράς).

Θύελλα (Δυονυσόπουλος): Κρητικός, Μέσι, Μπρίτσα, Κυριάκος, Λυγνός (λ.τ. 75’ Αργυρός), Πάγια, Φύτρος, Βουλγαράκης (λ.τ. 80’ Ζαφειρόπουλος), Αρβανίτης, Δαμίγος, Βλαβιανός.

54 φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35