Player statistic

QTY Event
Γιαννούλης Ζούλης 2 ΓΚΟΛ
Event QTY
ΓΚΟΛ 1 ΒΑΖΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

Την πιο σημαντική νίκη για τη φετινή σεζόν πέτυχε ο ΑΜΣ Φιλωτίου που επικράτησε με 2-1 του Καρτεράδου στο Δ.Γ. Αγερσανίου και μετά το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα της Θύελλας παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας με τον Πανναξιακό (10 β.) και διευρύνοντας την διαφορά του με 7 βαθμούς από τους \\\\\\\\\\\\\\\"Καμαριανούς\\\\\\\\\\\\\\\".

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"NAXOS\\\\"\\"\"Η ομάδα του Δημήτρη Παλάζη φάνηκε αρκετά νευρική, χάνοντας σωρεία ευκαιριών απέναντι στην εστία του Κουρδελάκη που μαζί με τον Ζούλης (2 γκολ) ήταν οι MVPτου αγώνα. Από την άλλη πλευρά ο Λευτέρης Τζούρος πήγε διαβασμένος στη Νάξο, γνωρίζοντας καλά τις κινήσεις του αντιπάλου, με την αποβολή όμως με 2η κίτρινη του Κλουβάτου στο 50΄να αλλάζει εντελώς τις ισορροπίες του αγώνα και το Φιλώτι να είναι αυτό που είχε την κυριαρχία μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φιλώτι είχε χαμένο πέναλτι με τον Σταματίου στο 2ο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που απείλησαν ελάχιστα σε όλο το ματς, παρόλα αυτά όπως δήλωσαν έφυγαν από το γήπεδο με παράπονα από την διαιτησία του κ. Δεληγιάννη, με τον Συριανό ρέφερι να έχει θετικό πρόσημο στην απόδοση του.

Κράτησε\"\\"\\\\"\\\\\\\\"NAXOS\\\\"\\"\"

Ο αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο παλαίμαχο παίκτη του Ανδριακού Βασίλη Γιαννακόπουλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι του 1ου μέρους τώρα ο ΑΜΣ Φιλωτίου μπήκε από την αρχή στο παιχνίδι με σαφέστατους επιθετικούς προσανατολισμούς και δεν άργησε να κάνει την 1η μεγάλη ευκαιρία στο 5΄με το Σταματίου να αστοχεί από κοντά. Ο Στράικερ του Φιλωτίου χθες δεν ήταν σε μέρα και είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες απέναντι στον Κουρδελάκη, ο οποίος όπως είπαμε κέρδισε τα εύσημα όλων. Ο Λυμπερτάς σε ρόλο δημιουργού και ο Σταματίου να χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ ήταν μία φάση που παίχτηκε πολλές φορές χθες στο Δ.Γ. Αγερσανίου, με τον Καρτεράδο να μετρά στο 1ο ημίχρονο μόλις ένα φάουλ του Βαζαίου που εξουδετέρωσε ο Ανυφαντάκης και ένα καλό σουτ του Αγκαράι που πέρασε μόλις άουτ.

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"NAXOS\\\\"\\"\"Κυριαρχία

Οι φωνές των δύο προπονητών κατά την ανάπαυλα ακούστηκαν έξω από τα αποδυτήρια, με τους Παλάζη και Τζούρο να τα έχουν με τους παίκτες τους, καθώς η μουρμούρα που υπήρχε εντός αγωνιστικού χώρου έφτανε μέχρι και τις εξέδρες του γηπέδου. Τα σχέδια του αγώνα ανατρέπονται τελείως στο 50΄, όπου ο Κλουβάτος μαρκάρει επικίνδυνα τον Δεγαϊτα και αντικρίζει την 2η κίτρινη κάρτα από τον κ. Δεληγιάννη, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

(1-0) Δεν πρόλαβε να συνέλθει από το σοκ της αποβολής ο Καρτεράδος και στην αμέσως επόμενη φάση έρχεται το 1ο τέρμα του Φιλωτίου με τον Μανιό να σουτάρει\"\\"\\\\"\\\\\\\\"NAXOS\\\\"\\"\" αδύναμα αρχικά και τον Ζούλη με τεχνικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στη συνέχεια να νικά τον Κουρδελάκη, που \"\\"\\\\"\\\\\\\\"NAXOS\\\\"\\"\"μέχρι εκείνη τη στιγμή φαινόταν ανίκητος.

Από εκεί και πέρα η κυριαρχία του Φιλωτίου έφτασε στο σημείο να έχουμε μία σημαντική ευκαιρία ανά λεπτό, με τον Κουρδελάκη να λέει επίμονα όχι στις επιθετικές προσπάθειες των επιθετικών των γηπεδούχων, οι οποίοι χθες αναφορικά με την αποτελεσματικότητα τους είχαν απόδοση κάτω του μετρίου.

Πέναλτι

Ακόμα μία χαμένη ευκαιρία για το Φιλωτι για να καθαρίσει το παιχνίδι αποδείχτηκε το χαμένο πέναλτι του Σταματίου στο 75΄, που εκτέλεσε και κέρδισε ο ίδιος από αντικανονικό μαρκάρισμα του Ξαγοράρη.

(2-0) Και ενώ το Φιλώτι συνεχίζει να σφυροκοπά αδιάκοπα ήρθε και πάλι ένα γκολ του Ζούλη στο 87΄για να σφραγίσει τη νίκη του Φιλωτίου, με τον μέσο των ορεινών να σκοράρει και πάλι με ένα τεχνικό σουτ που επιχείρησε έξω από τη μεγάλη περιοχή.

(2-1) Στο 93΄και μετά από μία αναταραχή στην άμυνα του Φιλωτίου ο Αγκαράι επιχειρεί ένα σουτ στα σώματα με τον Βαζαίο να παίρνει το ριμπάουντ και να μειώνει σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, αφού ο άρχων της αναμέτρησης κ. Δεληγιάννης αμέσως μετά την σέντρα σφύριξε την λήξη του αγώνα.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Δεληγιάννης, Βάιλας και Νεοκοσμίδης.

Συνθέσεις

ΑΜΣ Φιλωτίου (Παλάζης): Ανυφαντάκης, Μανιός, Πιταράς, Δεγαϊτας (92΄Προμπονάς), Στρατούρης (46΄Μπελέκου), Πράσινος, Ζούλης, Σταματίου, Λυμπερτάς, Μαρούλης (46΄Κρητικός), Μανωλάς.

Καρτεράδος (Τζούρος): Κουρδελάκης, Βαρμάζης, Δεδρινός (66΄Κλουβάτος Σ.), Κλουβάτος, Φύτρος (84’ Κουντούρης), Ξαγοράρης, Νομικός Γ., Ζερβάκης (73’ Φωτεινός), Νομικός Α., Αγκαράι, Βαζαίος.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"NAXOS\\\\"\\"\"

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35