08-11-2014
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Player statistic

ουριόζος μετά την πρόκριση στο Κύπελλο ο Πανναξιακός πέρασε με το ευρύ 0-5 μέσα από την έδρα της Λάβας και συνεχίζει αήττητος την πορεία του.

Η ομάδα της Νάξου χρειάστηκε 20 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Λάβας που έπαιζε με αρκετές απουσίες. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιώργου Προμπονά πήρε μπροστά σκοράροντας τρεις φορές στο\"\\"NAXOS\" 1ο μέρος και ακόμη δύο στην επανάληψη φεύγοντας με ένα εύκολο τρίποντο από την 1η εκτός Νάξου φετινή εξόρμηση.

Την ημέρα της ονομαστικής του εορτής ο Μιχάλης Αγγελής καλέστηκε να οδηγήσει τεχνικά την ομάδα του αφού στο 20΄ και μετά από λεκτική επίθεση στον Α΄βοηθό ο Γιώργος Προμπονάς αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βάιλα.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Πανναξιακός είχε σε καλή μέρα τους Επταήμερο και Ευριπιώτη που σκόραραν από δύο φορές, ενώ στον πίνακα των σκόρερ γράφτηκε και το όνομα του Κώστα Καρελέμογλου.

0-1 Μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ στο 20΄ο Επταήμερος έκανε το 0-1 για τον Πανναξιακό.\"\\"NAXOS\"

0-2, 0-3 Ο Ευριπιώτηςείναι αυτός που δίνει προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του από το 1ο ημίχρονο, καθώς αρχικά στο 33΄σκοράρει μετά από σέντρα και στη συνέχεια, στο 42΄σε μία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας νικά με σκαφτό πλασέ τον Στεφανάκη.

0-4, 0-5 Η επανάληψη αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα για τον Πανναξιακό που με ένα τέρμα του Καρελέμογλου στο 60΄και ένα του Επταήμερου στο 63΄σφραγίζει τη νίκη του.

*Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ανδριακού Βασίλη Γιαννακόπουλου.

Καλή η διαιτησία των: ΒΑΙΛΑ Γ., ΖΑΡΑΝΗ Ι. και ΜΟΥΤΑΦΗ Α.

Συνθεσεις

Λάβα (Ερρίκος): Στεφανάκης, Δρόσος, Χαφεράι, Φίκο, Δεμιρτζής, Κατσαμάνης, Χαλβατζής, Αργυρός (82΄Σιγάλας), Νομικός (60΄Δεναξας), Καφίρης, Διαμαντόπουλος\"\\"NAXOS\"

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου (72΄Ανεβλαβής Π.), Κουφόπουλος, Λικα, Κατσάνης, Λεγάκης (46΄Βαλέττας), Ευριπιώτης, Κώτσαρης, Επταήμερος, Χαμηλοθώρης, Κατσούδας (67΄Σέμε)

Το LIVE Score του αγώνα ΕΔΩ

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου ΕΔΩ

Όλα τα τελικά αποτελέσματα ΕΔΩ

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35