Player statistic

Additional information

Διαιτητές
ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., ΔΕΣΥΠΡΗΣ Ν., ΖΩΡΖΟΣ Ε.
Ρεπορτάζ αγώνα

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου,  ο Πανθηραϊκός επικράτησε άνετα επί του Αστέρα Τραγαίας με σκορ 7-1.

Η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με αποτέλεσμα στο 25\' λεπτό το σκορ να είναι ήδη στο 4-0, αφού το παιχνίδι εξελίχθηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων. Η ομάδα της Νάξου από την άλλη, που έπαιζε με λύση ανάγκη στην θέση του γκολκίπερ (Κατσούλης), παρά την προσπάθεια που έκανε, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, και απείλησε μόλις δύο φορές, από τις οποίες ευτύχησε να σκοράρει στη μια.

Καθάρισε\"NAXOS

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ένα δυνατό σουτ του Κωνσταντίνου κτύπησε στο δοκάρι. 

Το σκορ άνοιξε το 14\' ο Στέλιος Κοζανίδης με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 16\'  ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά από ευνοϊκή θέση. Μάλιστα μετά το δεύτερο γκολ, όλη η ομάδα του Πανθηραϊκού έτρεξε να το πανηγυρίσει μαζί με το φροντιστή της ομάδας, Φύτρο Μάρκο. Στο 18\' ο Ντέμης Ζώνας έκανε όμορφη προσπάθεια από τα αριστερά και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 25\' ήταν σειρά του Κελίδη Γιώργου να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, αφού μετά από εξαιρετική πάσα του Κοζανίδη βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει σωστά σημειώνοντας έτσι το 4-0. Από εκεί και πέρα ο Πανθηραϊκός έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του, με κυριότερες μια κεφαλιά του Ζώνα και ένα ανάποδο ψαλίδι του Κελίδη που δεν βρήκε στόχο. Στο 39\' ο Πανθηραϊκός είχε ένα ακόμη δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ζώνα.

\"SYNOLAKIS\"Τυπικά

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς στο 46\' ο Κοζανίδης με αριστοτεχνικό τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 5-0 και ταυτόχρονα το τρίτο προσωπικό του τέρμα. Στο 55\' ο Ζώνας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και σημείωσε το δεύτερο του τέρμα στο παιχνίδι, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 6-0. Στο 60\' και μετά από βαθιά μπαλιά στη πλάτη της άμυνας του Αστέρα, ο Ζώνας κυνήγησε τη φάση, με τον τερματοφύλακα όμως Kατσούλη να βγαίνει γρήγορα και να διώχνει τη μπάλα σε πλάγιο. Ο Ζώνας όμως, πολύ έξυπνα εκτέλεσε γρήγορα το πλάγιο και έδωσε τη μπάλα στον Κελίδη ο \"THIRAοποίος ανενόχλητος διαμόρφωσε το 7-0, αφού ο τερματοφύλακας της Τραγαίας δεν είχε προλάβει να επιστρέψει έγκαιρα στην εστία του. Στη συνέχεια η ομάδα της Σαντορίνης έριξε το ρυθμό, αν και δημιούργησε ορισμένες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να καταλήξουν και σε άλλα τέρματα. Τελικά το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας ήταν να μειώσει σε 7-1 με κεφαλιά του Βαθρακοκοίλη, στο 66\'. 

Με τη νίκη αυτή, ο Πανθηραϊκός έφτασε τους 22 βαθμούς στο πρωτάθλημα και διατηρήθηκε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ομάδα της Νάξου έμεινε στους 9 βαθμούς και την 6η θέση. 

Διαιτητές ήταν οι: Ρούσσος Γ., Δεσύπρης Ν., Ζώρζος Ε.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Ξαγοράρης, Τζωρμπατζάκης, Βλαβιανός, Βαζαίος, Κολιούσης (46\' Νομικός), Luka (75\' Παγώνης), Kωνσταντίνου, Μηνδρινός (46΄Βρενάγκρ) Κελίδης, Κοζανίδης, Ζώνας

Αναπληρωματικοί: Λυγνός, Πέκα, Παγώνης, Δαμίγος, Λύκος, Βρενάγκρ, Νομικός

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Κατσούλης, Καπίρης, Δρύλης, Σφυροέρας, Βαθρακοκοίλης, Βασαλάκης, Αγγελής, Μαρούλης,Πενίκου, Ψαρρός, Τουλούλης

Αναπληρωματικοί: Δεγαϊτας, Βασαλάκης

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35