Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 23:35

Εμπλοκή με Μανουδάκη | Κοιτάζει αλλού ο ΑΟΣ

Όσο και αν προσπάθησε ο ΑΟ Σύρου να αποκτήσει έναν ακόμα συριανό ποδοσφαιριστή αυτό δεν στάθηκε τελικά δυνατόν, καθώς νωρίς το απόγευμα ο Κυριάκος Μανουδάκης, ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει σε όλα στη δελεαστική πρόταση που του είχε κάνει Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος, με μία ξαφνική απόφαση του, που γεννά ερωτηματικά, ζήτησε προκαταβολικά όλο το ποσό της συμφωνίας.

Όπως ήταν φυσικό αυτό δεν έγινε δεκτό από την διοίκηση του ΑΟ Σύρου, με αποτέλεσμα η συζητήσεις να οδηγηθούν σε ναυάγιο και πλέον ο ΑΟ Σύρου να βάζει σε ισχύ το plan Β', που είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστή -ων εκτός του νησιού της Σύρου.

Πάει για άλλα

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος που χειρίζεται προσωπικά τα μεταγραφικά της ομάδας φέρεται να έχει προχωρημένες επαφές με γνωστό έμπειρο παίκτη, που το βιογραφικό του έχει συμμετοχές ακόμα και στη super league, ενώ η περίπτωση αυτή δεν είναι η μοναδική, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ενδιαφέρον των "Συριανών" για δύο παίκτες από την Α’ Πειραιά, καθώς επίσης και για ένα Βραζιλιάνο με πολύ καλές συστάσεις. Αυτό πάντως που βγαίνει από τη διοίκηση του ΑΟΣ είναι η θέληση ώστε η ομάδα τους να ενισχυθεί, προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της.

Με πιστεύουν

Όσο αφορά τον Κυριάκο Μανουδάκη, ο ίδιος ο παίκτης παρόλο που μεσούσης της περιόδου διαπραγματεύτηκε τη μεταγραφή του σε άλλο σωματείο, τελικά δήλωσε ευχαριστημένος που θα μείνει στον Αίαντα Σύρου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι η ομάδα που τον πιστεύει περισσότερο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares