Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 17:33

"ΜΠΑΜ" με Τσάλμα ο Πάγος

Όπως το είχαμε γράψει προ ημερών, έτσι και έγινε τελικά, καθώς εδώ και μερικά λεπτά ο Γιάννης Τσάλμας θεωρείτε παίκτης του Πάγου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, με τον παίκτη να βρίσκεται σήμερα στην Σύρο, όπου και υπέγραψε στη νέα του ομάδα. Μάλιστα ο Γιάννης Τσάλμας θα πραγματοποιήσει σήμερα και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Πάγου και εκτός απροόπτου θα προλάβει και το παιχνίδι της Κυριακής με την Στενή.

Σίγουρα πρόκειται για μια ηχηρή μεταγραφή, καθώς με τους κατάλληλους χειρισμούς ο Πάγος απόκτησε έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και έφεση στο σκοράρισμα, που αναμένεται να τον βοηθήσει πολύ για να πετύχει τον στόχο της εισόδου στα μπαράζ. Μάλιστα πέρυσι ο Τσάλμας ήταν ο πρώτος σκόρερ και από τους βασικούς συντελεστές του πρωταθλητή ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος χάρη στα δικά του γκολ πανηγύρισε την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Αμέσως μετά την συμφωνία του με τη νέα του ομάδα ο Γιάννης Τσάλμας δήλωσε στο sportcyclades.gr: «Αν και είχα προτάσεις τελικά θεώρησα καλό για μένα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο στον Πάγο. Να είμαστε υγιείς πάνω από όλα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares