Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 04:03

Σοβαρός τραυματισμός και διακοπή (photos-vid)

Ξεκινάμε με τα ευχάριστα, καθώς εκτός κινδύνου βρίσκεται πλέον ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Bulka Paulino, που γλίτωσε με μία διάσειση από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο χθεσινό παιχνίδι Νέων Αναγέννηση Νάξου – Πανναξιακός.

Ο νεαρός παίκτης της Αναγέννησης καρδιοχτύπησε χθες όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα στο γήπεδο του Αγερσανίου, όταν στον 71’ του αγώνα, έγινε μία φάση από αυτές που βλέπουμε συχνά στο ποδόσφαιρο και σε μία διεκδίκηση της μπάλας συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, με την φάση αρχικά να μην δείχνει καθόλου αυτό που θα επακολουθούσε.

Ο μικρός έμεινε στο πλαστικό χορτάρι του γηπέδου σε λιπόθυμη κατάσταση με τον διαιτητή κ. Νεοκοσμίδη να διακόπτει τον αγώνα και την γιατρό Λάτα Φωτεινή να σπεύδει για τις πρώτες βοήθειες.

Αμέσως διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του περιστατικού, αφού ο παίκτης δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον.

Έτσι ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και ο παίκτης διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές ενέργειες και ο αθλητής συνήλθε, στη συνέχεια υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία η οποία ήταν καθησυχαστική.

Ο νεαρός παρέμεινε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο και πιθανόν αύριο να διακομισθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας για να εξεταστεί περαιτέρω από νευροχειρούργο.

Η διακοπή (2-3 υπέρ του Πανναξιακού) είχε ως αποτέλεσμα να περάσει η ώρα και το σκότος να μην επιτρέπει πλέον την συνέχιση του αγώνα, με τον διαιτητή κ. Νεοκοσμίδη να τον διακόπτει και την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων να είναι αυτή που θα αποφασίσει για την τύχη του. Το πιο πιθανό σενάριο βέβαια είναι τα υπολειπόμενα 9 λεπτά της αναμέτρησης να παιχτούν σε νέα συνάντηση.

TRAYMATISMOS001TRAYMATISMOS002TRAYMATISMOS003TRAYMATISMOS004TRAYMATISMOS005TRAYMATISMOS006

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares