Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 22:34

Καταγγελίες Μουρουνάκη για το γήπεδο της Σερίφου

Απάντηση στην Διαμαρτυρία της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων αλλά και στους δημότες Σερίφου Απάντηση στην Διαμαρτυρία της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων αλλά και στους δημότες Σερίφου

Ένας πολίτης της Σερίφου, ο κ. Αντώνης Μουρουνάκης μας απέστειλε την ακόλουθη επιστολή – καταγγελία που μιλάει από διαφορετική σκοπιά για το κλείσιμο του γηπέδου της Σερίφου.

Ο κ. Μουρουνάκης μα την επιστολή του απαντά με τον τρόπο του στα πολλά μηνύματα στήριξης για το γήπεδο της Σερίφου που ως γνωστόν έχει σφραγιστεί από την αποκεντρωμένη διοίκηση.

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι εμείς είμαστε τασσόμαστε σαφέστατα υπέρ της ύπαρξης αθλητικών χώρων σε όλα τα νησιά, αλλά η δεοντολογία μας επιβάλει να δίνουμε βήμα σε κάθε πολίτη που θέλει να μιλήσει επώνυμα.

Φυσικά το ρεπορτάζ έχει ήδη προχωρήσει και αναμένεται η απάντηση του Δημάρχου Σερίφου κ. Αντώνη Αντωνάκη.

Ανακυτικά η επιστολή αναφέρει:

Αποφασισμένοι για την αναδιοργάνωση του νησιού σαςαπαντάμε: Πρέπει επιτέλους να δοθεί ένα τέλος στην παρανομίακαι στουςάγραφους νόμους των “δέκα ανθρώπων” οι οποίοι «εκμεταλλεύονται - διαχειρίζονται» το νησί.

Κύριοι, το γήπεδο του Αυλόμωνα (θέση Συμπόταμα) είναι καθόλα παράνομα και με χαρακτήρα κατάχρησης. Δεν έχει δοθεί στο Δήμο Σερίφου καμία αδειοδότηση από οποιονδήποτε οργανισμό, φορέα ή υπηρεσία.Υπάρχει καταπάτηση γης και το εν λόγω γήπεδο δεν λειτουργούσε με συνθήκες ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γηπέδου. Σε ένα δημοτικό γήπεδο, πρέπει να μπορεί να έχει πρόσβαση κάθε πολίτης, χωρίς αυτό να κλειδώνεται και να ελέγχεται από συγκεκριμένα άτομα, πράγμα το οποίο όλοι γνωρίζουμε πως δεν ίσχυε στην προκειμένη περίπτωση. Για την κατασκευή, τον εξοπλισμό αλλά και την συντήρηση του συγκεκριμένου γηπέδου, δαπανήθηκαν σημαντικά ποσά από το δημόσιο ταμείο Σερίφου, χωρίς καν αυτό να είναι νόμιμο.

Όπως όλοι οι δημότες γνωρίζουν, υπάρχει εδώ και χρόνια δημοτικό γήπεδο στο νησί, για το οποίο έχουν δαπανηθεί εξίσου σημαντικά ποσά στο παρελθόν, του οποίου όμως η κατασκευή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ (θέση Λειβαδερά). Μήπως γνωρίζετε οι εγκρίσεις και τα κονδύλια για τον εξοπλισμό (αποδυτήρια, τέρματα κλπ) ποιο γήπεδο αφορούν; Για ποιο λόγο η δήμος εναποθέτει χρήματα για την κατασκευή ενός νέου παράνομου γηπέδου χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του άλλου; Μήπως επειδή μερικοί στο νησί(τουςοποίους υποστηρίζει ο δήμος) δεν θέλουν να γίνεται χρήση του γηπέδου από άλλους παρά μόνον από αυτούς; Συνεχίζοντας, σε σχέση με την αναφορά που κατέθεσε γνωστός βουλευτής και πρώην υπουργός προς τους τωρινούς υπουργούς Εσωτερικών και Πολιτισμού, δεν μπαίνουμε καν στηνδιαδικασία να απαντήσουμε σε έναάτομο που συνεχόμενα με τις υπογραφές του καταδίκασε τον ελληνικό λαό (μνημόνια), δηλώνοντας πως έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην κρίση των σημερινών υπουργών.

Τέλος, είμαστε υπέρ του αθλητισμού και θέλουμε να υπάρχει (να ολοκληρωθεί) το δημοτικό γήπεδο (θέση Λειβαδερά) με τις νόμιμες προδιαγραφές

και διαδικασίες, και να μπορούν να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό!

Με εκτίμηση,

Μουρουνάκης Αντώνιος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares