Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 23:51

Διαφωνώ… Η ΕΠΣ μπορούσε αλλά δεν το έκανε!

Τις ενστάσεις και τους προβληματισμούς του σχετικά με την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων εξέφρασε μέσω επιστολής που δημοσιοποίησε ο Προπονητής του ΑΟ Καρτεράδου Λευτέρης Τζούρος.

Ο κ. Τζούρος μιλάει για μία απαξιωμένη Β΄Κατηγορία, έχει ενστάσεις με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, ενώ τάσσεται υπέρ της μία κατηγορίας για όλες τις Κυκλάδες. Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει ότι περιμένει την επίσημη τοποθέτηση της Ένωσης.

Αναλυτικά η επιστολή

Σχετικα με την προκηρυξη του πρωταθληματος θα ηθελα να επισημανω τα κατωθι.

Η αλλαγη σκυταλης στο Δ/Σ της ΕΠΣΚ αρχικα γεννησε προσδοκιες οτι σιγουρα κατι νεο θα φερει στον τροπο λειτουργιας της καθως και στους ορους διεξαγωγης των πρωταθληματων.

Σε οτι αφορα την λειτουργια της η εκπροσωπηση της με μελη εκτος Συρου καθως και  η δεσμευση για συμβουλια εκτος Συρου ειναι προς την σωστη κατευθυνση.

Στην ουσια ομως που εχει να κανει με την διεξαγωγη των πρωταθληματων δυστυχως φαινετε οτι χαθηκε το Δ/Σ στην μεταφραση.

Ξεκινωντας με την εφαρμογη της προκηρυξης του προηγουμενου Δ/Σ για την δημιουργια  Α-Β κατηγοριας δεν  ελαβε καθολου υποψιν οτι το συνολο (αριθμητικο) των ομαδων δεν επαρκουσε με αποτελεσμα να δεχθει το οτι καποιες ομαδες δεν συμφωνουσαν ωστε να μεινει μια κατηγορια.

Διαφωνω κατα ποσο ανεξαρτητα με την προκηρυξη οταν συντρεχουν ειδικοι λογοι (μειωση ομαδων-οικονομικοι) θεωρω οτι η ΕΠΣΚ μπορουσε αλλα δεν ηθελε να πραξει το αυτονοητο δηλαδη να αφησει την Α-κατηγορια ως ειχε.

Δυστυχως αυτο ηταν η αρχη διοτι η συνεχεια ειναι ακομη πιο λυπηρη με το να μην καταλαβαινουν οτι η Β-κατηγορια θα επρεπε να ειναι το φυτωριο της Α-κατηγοριας τροφοδοτωντας της με νεους ηλικιακα παικτες πραγμα που για να γινει θα επρεπε να σκεφτουν οτι υποχρεωτικα στην ενδεκαδα τους οι ομαδες θα πρεπει να εχουν τουλαχιστον 3-4 παικτες του 1996 και πανω.

Αντι αυτου δημιουργουν μια κατηγορια παλαιμαχων για να ικανοποιησουν φυσικα οσους δεν θελουν αναπτυξη του ποδοσφαιρου στις κυκλαδες.

Εν συνεχεια ακουμε για τον τροπο διεξαγωγης (ομιλοι-πλει οφ-σκωτσεζικο τροπο διεξαγωγης) των πρωταθληματων και αναρωτιεμαι αν σε μια τοσο δυσκολη οικονομικη συγκυρια βρισκομαι  στην Ελβετια και οχι στις Κυκλαδες.

Αυτα για την ωρα περιμενοτας την επισημη τοποθετηση σας

 ΤΖΟΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares