Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 21:22

Φρέρης: Απαντά σε Τζούρο, διευκρινίζει για την "Ελίτ"

Άμεση απάντηση δια στόματος του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένου Φρέρη, προς τον Λευτέρη Τζούρο και την επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα, είχαμε πριν λίγα λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Φρέρης εξέφρασε την απορία του λέγοντας: «Είναι απορίας άξιο πως ο κ. Τζούρος δημοσιεύει μία τέτοια επιστολή από τη στιγμή μάλιστα που όσα έχουν συζητηθεί όλο αυτό το διάστημα έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και είναι σε όλους γνωστά. Ενημερώνω λοιπόν ότι βάση καταστατικού τα σωματεία αποφάσισαν στη περσινή Γενική Συνέλευση την μορφή που θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα, πράγμα που δεν άλλαξε ούτε μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Μυκόνου, αφού ως γνωστών απαιτούνταν ομόφωνη απόφαση. Το ίδιο ισχύει και για την Β΄κατηγορία, καθώς πάλι τα σωματεία ήταν αυτά που αποφάσισαν και εν μέρει συμφωνώ μαζί τους, αφού με κάθε άλλη απόφαση θα καταργούσαμε ένα μεγάλο κομμάτι ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών».

Κλείνοντας ο κ. Φρέρης μίλησε και για την σχετική δήλωση του κ. Κάμπαξη, που αφορούσε στην αναστολή της λειτουργίας της ομάδας ελίτ, θέλοντας όπως είπε απλά να ενημερώσει: «Θέλω να ενημερώσω ότι, όπως είχαμε δεσμευθεί ως συνδυασμός έτσι και θα πράξουμε. Δηλαδή θέλουμε η ελίτ να λειτουργήσει κάτω από την σκέπη της ΕΠΣ Κυκλάδων και σιγά-σιγά να δημιουργηθεί μία παρόμοια ομάδα σε κάθε μεγάλο νησί».

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares