Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2015 23:43

Ανέτοιμοι, αλλά ποιοτικοί Πανναξιακός και ΑΟ Πάρου

Γιώργος Προμπονάς και Δημήτρης Τριανταφυλάκος είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό που έγινε το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του ιδρυτή του ποδοσφαιρικού Πανναξιακού Ηλία Χατζηαλεξίου.

Δύο ομάδες με πολύ καλή ποιότητα, αλλά εμφανώς ανέτοιμες, έδειξαν ο γηπεδούχος Πανναξιακός, που είχε αρκετές ελλείψεις, όπως και ο ΑΟ Πάρου που στην ουσία μετά τη συγχώνευση του με τον Νηρέα προσπαθεί να μονταριστεί σα μία καινούρια ομάδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες με τον Πανναξιακό να σκοράρει στο 65΄ έπειτα από ασίστ του Λίκα και πλασέ του Ντάσιου. Ο ΑΟ Πάρου θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, όταν στο 35΄μετά από σουτ του Γιαννούλη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Περιστεράκη.

Πολλά τα τρεξίματα και από τις δύο ομάδες, με αρκετές φάσεις να δημιουργούνται μπροστά στις δύο εστίες, με τον ΑΟ Πάρου να δικαιούται και αυτός τουλάχιστον ένα τέρμα, πράγμα που τόνισε και ο τεχνικός του Πανναξιακού Γιώργος Προμπονάς σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Πρόσωπα
Τόσο ο Πανναξιακός, όσο και ο ΑΟ Πάρου είχαν τις δικές του ελλείψεις ο καθένας στο σημερινό ματς, ωστόσο είχαν κάποια νέα πρόσωπα. Οι γηπεδούχοι αποκάλυψαν τον επιτελικό μέσο της νέας χρονιάς που θα είναι ο Βούλγαρος Μπόεφ, που ήρθε απευθείας στη Νάξο από το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Βουλγαρίας, ενώ ντεμπούτο έκαναν και οι: Μπίνχι, Δεγαϊτας, Ρόβας και Βιλαντώνης. Για τον ΑΟ Πάρου, εκτός των παικτών που προέρχονται από τον Νηρέα είδαμε για πρώτη φορά σε δράση τους Γιαννούλη και Τριανταφυλλίδη που αναμένεται να αποτελέσουν δύο πολύτιμα όπλα στα χέρια των Τριοανταφυλάκου και Παπαδάκη.
ΕπίσκεψηMONOGIOU DS
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολιτεύτρια και πιθανότατα υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία Κατερίνα Μονογυιού που κάνει περιοδεία στη Νάξο βρέθηκε στο ΔΑΚ Νάξου, όπου είχε συνομιλίες με τις διοικήσεις και των δύο ομάδων, ενώ έδωσε και μία μίνι συνέντευξη που θα δημοσιευθεί αύριο στο S.C. Επίσης των αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Φουτάκογλου.
Διαιτητής ήταν ο κ. Νεοκοσμίδης, με βοηθούς την κα. Μαργαρίτη και τον πρωτοεμφανιζόμενο κ. Καλογερά.
Συνθέσεις
Πανναξιακός (Προμπονάς): Περιστεράκης, Κουφόπουλος, Καρελέμογλου, Λεγάκης, Χαμηλοθώρης, Μπόεφ, Μπίνχι, Καρούσης, Ευριπιώτης, Βιλαντώνης.
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Πολυκρέτης, Λίκα, Ρόβας (τερ.), Γκάμε, Ντάσιος, Ανεβλαβής Μ., Βαθρακοκοίλης, Ανεβλαβής Π.
ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλάκος): Βεντούρης. Κρουσταλάκης, Ζουμής, Σκιαδάς, Μπαρμπαρήγος, Γιαννούλης, Τριανταφυλλίδης, Αρκουλής, Σένκα, Καράι, Γιουρτζίδης.
Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κορτιάνος, Πετρόπουλος, Φραγκούλης, Ρούσσος, Κληρονόμος, Σκερπανιας, Χασάνι, Τσούκε, Κάζο, Ντόμπρης, Χίσκα.
Περισσότερο σχετικό ρεπορτάζ σε επόμενες αναρτήσεις μας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares