Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015 15:54

Παρατηρητής εξύβρισε συνεργείο του S.C.

Έχουμε κατηγορηθεί, έχουμε υποστεί ξυλοδαρμό, έχουμε υποστεί λογοκρισία, σήμερα ήρθε η ώρα να ζήσουμε και την εμπειρία της εξύβρισης από παρατηρητή αγώνα. Έχουμε κατηγορηθεί, έχουμε υποστεί ξυλοδαρμό, έχουμε υποστεί λογοκρισία, σήμερα ήρθε η ώρα να ζήσουμε και την εμπειρία της εξύβρισης από παρατηρητή αγώνα.

Πριν λίγο το τριμελές συνεργείο του sportcyclades.gr, σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε από το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, όπου είχε μεταβεί για την κάλυψη του αγώνα Αστέρας Τραγαίας - Μαρπησσαϊκός, καθώς ο παρατηρητής της αναμέτρησης δεν επέτρεψε στον φωτογράφο να εισέλθει εντός αγωνιστικού χώρου και να κάνει απρόσκοπτα την δουλειά του.

Όταν βρισκόμενοι ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ρωτήσαμε τον λόγο αυτής της απόφασης, ο παρατηρητής είπε κατά λέξη παρουσία των φιλάθλων: ''Άντε ρε νούμερα που κατεβήκατε από τα βουνά'' και συνέχισε με το άστοχο και άτοπο "Θα πρέπει να είστε μέλη της Ένωσις Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) για να μπαίνετε εντός του γηπέδου" [τα σχόλια δικά σας].

Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη στον Αστέρα Τραγαίας που μετά από 8 χρόνια συνεχούς κάλυψης με φωτορεπορτάζ σήμερα, για πρώτη φορά, με τα νέα δεδομένα που επιτάσσει η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε τις προσπάθειες των παικτών του.

Και επειδή το φαινόμενο δεν παρατηρείται από εμάς για πρώτη φορά φέτος, αλλά υπάρχουν και άλλα κρούσματα, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στην ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς ορθά θέλει να εδραιώσει τον θεσμό των παρατηρητών, αλλά καλά θα ήταν να τους διδάξει και το πως θα πρέπει να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Τα 40 και πλέον μέλη του sportcyclades.gr που λειτουργούν στην συντριπτική πλειοψηφία τους εθελοντικά θα πρέπει να έχουν την αυτονόητη ευχέρεια για να επιτελούν το έργο τους, το οποίο έχουμε την ταπεινή άποψη ότι είναι αρεστό από την συντριπτική πλειοψηφία των Κυκλαδιτών και σε αυτούς οφείλεται η ενημέρωση των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων σε όλες τις Κυκλάδες.

Είμαστε καθόλα νόμιμοι και τυπικοί σε αυτά που μας ζήτησε η ΕΠΣ Κυκλάδων. Αν ενοχλεί η αλήθεια όπως την παρουσιάζουμε αυτό δε νομίζουμε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρυφό άλλοθι για «κλεφτοπόλεμο» εναντίον μας.

Κλείνοντας θέλουμε να στείλουμε μήνυμα προς όλους τους εθελοντές ανταποκριτές στους οποίους έχουμε κοινοποιήσει την εξουσιοδότηση ότι, σε περίπτωση που παρεμποδιστεί το έργο τους να αποχωρήσουν από το γήπεδο και να δημοσιοποιήσουν άμεσα το συμβάν. Δεν θα ανεχτούμε καμίας μορφής επιδίωξη φίμωσης και εκφοβισμού, θα λειτουργούμε με την λογική της διαφάνειας των τελευταίων 8 και πλέον χρόνων που υπάρχουμε ως SportCyclades.

Υ.Γ.1 Όσο αφορά το "Κατεβήκατε από τα βουνά" του κ. παρατηρητή θα πρέπει να του πούμε ότι πολλοί από εμάς έχουμε ορεινή καταγωγή και είμαστε όσο υπερήφανοι είναι και αυτοί που έχουν πεδινή. Εκτός και αν η ένωση έχει θεσπίσει κάποια τροποποίηση στον τρόπο λειτουργίας της και αυτοί που θα πάνε στο γήπεδο ως ανταποκριτές ή φωτογράφοι τον ΜΜΕ θα πρέπει να κρατούν μαζί τους ακόμα ένα έγγραφο το οποίο θα παρουσιάζει το υψόμετρο του τόπου καταγωγής τους. Όσο για το «Νούμερα» δεν πέφτουμε σε τέτοια επίπεδα, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με άσχετους του χώρου που διαχειρίζονται εντελώς λανθασμένα την εξουσία που επίσης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares