Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 00:23

Τέλος ο Σουλτάνης, απόρριψη της πρότασης Καφτηράνη

Πολλά και κρίσιμα θέματα συζητήθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση της ΕΠΣ Κυκλάδων, με την παραίτηση του αρχιδιαιτητή Αποστόλη Σουλτάνη και την απόρριψη της πρότασης Καφτηράνη να κλέβουν την παράσταση των θεμάτων που συζητήθηκαν.

Το κλίμα στην χθεσινή συνεδρίαση της ΕΠΣ Κυκλάδων, ήταν εκρηκτικό για τουλάχιστον μία ώρα, όταν ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας κ. Στράτος Φουτάκογλου, «άστραψε και βρόντηξε» με τα καμώματα που βλέπει το τελευταίο διάστημα και αντιτίθενται με όσα έχει προαναγγείλει και σχεδιάσει για την αχίλλειο φτέρνα του ποδοσφαίρου μας που δεν είναι άλλο από την διαιτησία.

Ο κ. Σουλτάνης μετά από αυτό κατέθεσε την παραίτηση του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δεκτή, με τον πολύπειρο στην επιτροπή κ. Τάσο Αρμακόλα να αναλαμβάνει το κομμάτι των ορισμών, ενώ ο κ. Σουλτάνης παραμένει σαν απλό μέλος στην επιτροπή.

Αυτό που έκανε επίσης εντύπωση και δείχνει το μέγεθος του προβλήματος είναι οι πίνακες διαιτησίας που παρουσιάστηκαν και οι οποίοι δεν περιελάμβαναν μέσα το όνομα του κ Μενδρινού, ο οποίος πριν 10 ημέρες διαιτήτευσε κανονικά παιχνίδι Πάγος – ΑΟ Σύρου με τα γνωστά παρατράγουδα.

Πάντως όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές η αντιπαράθεση στα θέματα διαιτησίες μπήκε στην άκρη και η υπόλοιπη συνεδρίαση έγινε μέσα σε καλό και πολιτισμένο κλίμα, ενώ δεν έλειψαν και οι αιχμές από ανθρώπους που είχαν τον φόβο ότι θα διαβάσουν το παρόν άρθρο και οι οποίοι έχουν την αντίληψη ότι με τις πρακτικές τους θα φιμώνουν τα πάντα. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι η αλήθεια όσο υπάρχει αυτό το μέσο θα γράφεται, όποιος και να διοικεί το ποδόσφαιρο μας.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες το Δ.Σ. δεν έκανε δεκτή την πρόταση Καφτηράνη για την εξεύρεση λύσης σχετικά με τους προπονητές, με την πλειοψηφία να τάσσεται υπέρ του υπάρχοντος καθεστώτος, αφού στην αίθουσα ακούστηκε ότι η είναι κοινή οι πεποίθηση ότι οι ομάδες θα πρέπει να έχουν διπλωματούχους προπονητές στους πάγκους τους.

Περισσότερα σχετικά με την συνεδρίαση αναμένονται μέσα από τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares