×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016 00:44

«Nick The Greek»: Έπαιξε 8 συνεχόμενες ημέρες πόκερ, μέχρι που πέθανε

Ημέρα Χριστουγέννων αισίως. Μπορεί τα αθλητικά δρώμενα στο παρελθόν να μην είναι τόσα πολλά, λόγω των εορτών, ωστόσο υπήρξαν συμβάντα τα οποία είναι άξια αναφοράς.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

1966: Ο μεγαλύτερος χαρτοπαίκτης στην ιστορία της Αμερικής, φεύγει από την ζωή. Ο Νικόλαος Δανδόλος ή αλλιώς «Nick the Greek» όπως τον αποκαλούσαν, σε ηλικία 80 χρονών αφήνει την τελευταία του πνοή στο Λος Άντζελες, μετά από οκτώ ημέρες ασταμάτητου πόκερ. Τίποτα δεν τον σταμάτησε από την αγαπημένη του συνήθεια, ενώ μέχρι σήμερα κανείς δεν ξεπέρασε τα κατορθώματά του στα χαρτιά.

1914: Πολύ πίσω στον χρόνο, άξιο αναφοράς είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι ομάδες που πήραν μέρος δεν είναι άλλες από τους ίδιους τους στρατιώτες, οι οποίοι κήρυξαν για λίγες ημέρες ανακωχή. Οι Γερμανοί και οι Άγγλοι λοιπόν, άφησαν τα όπλα και έπιασαν την μπάλα. Ο αγώνας πέρα του ότι οι Γερμανοί κέρδισαν με 3-2, είχε και ανταλλαγή δώρων και φιλοφρονήσεις από τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Η ανακωχή δεν κράτησε πολύ φυσικά. Μετά από λίγες ημέρες ο πόλεμος επισκίασε τα πάντα. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς συνέβη στις 25 Δεκεμβρίου, σαν σήμερα:

Κατηγορία Σαν σήμερα

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares