×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 13:58

"Σαν Σήμερα" η Μαρία Οικονομίδου ανακοινώθηκε από τον Πανναξιακό

Η Μαρία Οικονομίδου στον Πανναξιακό! Η είδηση που αποκαλύφθηκε στις 19/5/2016, έμελλε να ταράξει τα Κυκλαδίτικα νερά, με τον ερχομό της στην ομάδα της Νάξου. Η Μαρία βοήθησε εις το έπακρον, ώστε να βρεθεί ο σύλλογος στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, στο Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο. Διαβάστε την ανακοίνωση αλλά και τις αρχικές δηλώσεις της νεαποκτηθείσας τότε αθλήτριας.

«Ο πρόεδρος  και το Δ.Σ. του  Πανναξιακού  Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, την Μαρία Οικονομίδου. Η 24χρονη κεντρική (18/08/1992, 1.85) θα αγωνιστεί στην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, ενισχύοντάς την, στην προσπάθεια για επανάληψη των επιτυχιών της, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εκ του Γραφείου Τύπου του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Η Ναξιώτισα πλέον, Μαρία Οικονομίδου, μετά την συμφωνία της με τον Πανναξιακό δήλωσε στο paon.gr

«Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στον Πανναξιακό, γιατί δέχτηκα μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάω κάτι καινούριο. Θα γνωρίσω όλο αυτόν τον κόσμο που μέχρι σήμερα τους γνώριζα ως φιλοξενούμενη αθλήτρια στο ζεστό γήπεδο της Νάξου. Ευχαριστώ πολύ τον νέο μου προπονητή Γιώργο Ρούσση και την διοίκηση του Πανναξιακού που με εμπιστεύθηκαν να στελεχώσω  την φετινή ομάδα. Φορώντας πλέον την φανέλα του Πανναξιακού εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και υγεία πάνω από όλα»

Κατηγορία Σαν σήμερα

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares