Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 19:15

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου: Επιστολή λογοκρισίας και υβριστική επίθεση κατά S.C.

Μετά τον αγώνα ΑΟ Πάρου - Νέοι Ολυμπιακού Σύρου, που έγινε το Σαββάτο 28 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα την επόμενη ημέρα λάβαμε κάποια απειλητικά τηλεφωνήματα από τον Πρόεδρο των Νέων Ολυμπιακού Σύρου Κύριο Λευτέρη Ζάννε, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ εξαπέλυσε μύδρους κατηγοριών και απειλών κατά της συντακτικής ομάδας του site μας.

Ο λόγος του τηλεφωνήματος μας άφησε άφωνους, καθώς σύντομα διαπιστώσαμε ότι ο Πρόεδρος επικοινώνησε μαζί μας (για πρώτη φορά στην θητεία του) για να μας απειλήσει με αγωγές και μηνύσεις και στη συνέχεια να ασκήσει αντιδεοντολογική λογοκρισία στο ρεπορτάζ που είχε επιμεληθεί δωρεάν ο επίσημος και άξιος ανταποκριτής μας στην Πάρο Βαγγέλης Ρούσσος και αφορούσε τον παραπάνω αγώνα.

Εμείς από την πλευρά μας αντιδράσαμε όπως θα αντιδρούσε οποιοδήποτε Μ.Μ.Ε. που έχει μια πολυετή και δίχως ψεγάδια παρουσία στον χώρο του Κυκλαδίτικου αθλητισμού, κάνοντας την πρόταση να εκδοθεί μια ανακοίνωση η οποία θα φιλοξενηθεί ευχαρίστως στις στήλες του site μας.

Μέχρι εδώ καλώς, αλλά η συνέχεια πραγματικά έχει αναστατώσει την οικογένεια του S.C, καθώς εκτός της ανακοίνωσης (ανορθόγραφης), η οποία ήρθε στα χέρια μας, λαμβάναμε και κάποια μηνύματα από φίλους οι οποίοι έκπληκτοι διαπίστωναν ότι, άνθρωποι του Δ.Σ, καθώς και παίχτες της εν λόγω ομάδας, σε ένα μπαράζ σπασμωδικών κινήσεων εξαπέλυαν χυδαίους ύβρεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στοχεύοντας τους ανθρώπους που στελεχώνουν το sportcyclades.gr.

Ως συντάκτης αυτού του άρθρου αποφάσισα να παραθέσω τα γεγονότα με την χρονική τους σειρά, ώστε ο αναγνώστης να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και βεβαίως να σχολιάσει πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια και όχι όπως σχολιάζουν παρακάτω οι άνθρωποι που κρατάνε τις τύχες ενός Συλλόγου στα χέρια τους. Θα κάνω ότι κάνω τόσα χρόνια (παρουσίαση πραγματικών γεγονότων) και η κρίση δική σας… στο τέλος της ανάρτησης θα θέσω απλά κάποια ερωτήματα που ίσως προβληματίσουν όλους μας.

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου - ΑΟ Πάγου

1) Ένα κακό ντέρμπι

ΑΟ Πάρου - Νέοι Ολυμπιακού Σύρου

2) Νικητής στα σημεία ο Άγιαξ.

3) Ανακοίνωση

Κύριοι,

Ειλικρινά πέσαμε από τα σύννεφα διαβάζοντας το ρεπορτάζ του συνεργάτη σας κ. Βαγγέλη Ρούσσου σχετικά με τον σημερινό αγώνα της ομάδας μας ενάντια στον Α.Ο. Πάρου. Έχουμε την αίσθηση ότι ο συνεργάτης σας δεν πρέπει να βρίσκονταν στο γήπεδο της Παροικιάς, αλλά σε κάποιο άλλο γήπεδο. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι αναφέρει ότι η ομάδα μας σκόραρε με τον Λούσα στο 8΄, ενώ το γκολ σημειώθηκε στο τριακοστό δευτερόλεπτο του αγώνα. Απορεί κανείς για την μη αναφορά πέντε κλασσικών ευκαιριών του Ajax! Δοκαρι σε αυτο τον αγωνα ο αθλητης μας Σαμπαν Μουραι δεν ειχε. Δεν καταλαβαινουμε που το ειδατε. Σουτ του Βεν. Σαγκινετου τράνταξε το δοκάρι του Νίκα και στην εξέλιξη της φάσης υπήρξε και δεύτερο δοκάρι σε πλασε του Μπαλόπητα.Θα μπορουσαμε να γραψουμε πολλα ακομη αλλα δεν υπαρχει λογος. Είναι προφανές ότι ο συντάκτης του ρεπορτάζ απουσίαζε από το γήπεδο. Αν όχι σωματικά μάλλον πνευματικά. Τουλαχιστον σε αυτο ελπιζουμε. Διαφορετικά μιλάμε για πρωτοφανή παραποίηση των γεγονότων.  Κύριοι του Sportcyclades το σημερινό ρεπορτάζ έρχεται σε συνέχεια του προηγούμενου σας σχετικά με τον αγώνα ενάντια στον Α.Ο. Πάγου όπου στον τίτλο που αναρτήσατε στο site σας γράψατε απλά: ¨ένα κακό ντέρμπυ¨. Πουθενά δεν αναφέρατε το σκορ και το νικητή του αγώνα! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει πρόθεση απο την πλευρά σας. Σε εσάς απομένει να αποδείξετε ότι κρίνετε με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά όλες τις ομάδες των Κυκλαδων και τα δυο αυτά ρεπορτάζ ήταν μια κακή παρένθεση. Η διοίκηση του Ajax Συρου θα προστατεύσει τα συμφέροντα του σωματείου και των αθλητών του με κάθε νομιμο τρόπο. Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας ταξίδεψαν δύο ημέρες με επτά μποφόρ, τα έδωσαν όλα στον αγώνα με τον Α.Ο.Π. κερδισαν κατα γενικη ομολογια δικαια και αξίζουν πολυ καλύτερη αντιμετώπιση από εσάς. Ειναι τουλαχιστον άδικο να τους απαξιώνετε με τέτοιο τρόπο. Ο Ajax κάθε Κυριακή συγκεντρώνει αρκετό κόσμο στο γήπεδο, έχει στις κερκίδες εκατόν είκοσι παιδιά από τις ακαδημίες του, προσφέρει δώρα και εκπλήξεις στους φιλάθλους και προσπαθεί να δει το ποδόσφαιρο σαν μια γιορτή. Αυτή την νοοτροπία προσπαθούμε να περάσουμε. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα μας δικαιώνουν. Η ομάδα είναι πρώτη σέ όλα τα πρωταθλήματα που διοργανωνει η ΕΠΣ Κυκλαδων και σε κάθε αγώνα έρχονται όλο και περισσότεροι φίλοι του ποδοσφαίρου να μας παρακολουθήσουν. Και στους άνδρες και στους νέους και στους παίδες η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή. Αυτό όμως δεν ειναι το σημαντικότερο. Το σημαντικότερο για εμας είναι τα χαμογελαστά πρόσωπα των μικρότερων αθλητών μας και τα συγχαρητήρια που μας δίνουν όλοι οι υγειώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι για την ποδοσφαιρική οικογένεια που εχουμε δημιουργήσει. Την οικογένεια του Ajax Σύρου.

Υ.Γ. 1  Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα παράπονο από το σωματείο του Α.Ο. Πάρου το οποίο ευχαριστούμε για την φιλοξενία του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Επίσης θα  πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη διαιτητική τριάδα για την άψογη εμφάνιση τους.

Το Δ.Σ. του Ajax Σύρου σας ζητά να αναρτήσετε την παραπάνω ανακοίνωση. Αν υπηρετείτε την δημοσιογραφία, πρέπει να το πράξετε. Και μετά φυσικά μπορείτε να απαντήσετε.

4) Αίσχη

Από τους ιθύνοντες του Συριανού σωματείου (Νέοι Ολυμπιακού Σύρου) στην παρακάτω εικόνα αποκαλούμαστε: Αναξιοπρεπείς, ατημέλητοι, κομπλεξικοί, ανάξιοι λύπησης, ηλίθιοι, φίδια, αστείοι και τραγελαφικοί .

PARAGONTES AJAX

Ερωτήματα

  • Μήπως οι κύριοι γίνονται κάπως χυδαίοι ξεπερνώντας κάθε όριο αυθάδειας, λοιδορώντας προσωπικότητες, για πια σοβαρότητα μιλάμε;
  • Μετά από αυτό λέτε κάποιοι ότι θα μπορούσαν να αναθεωρήσουν την εμπιστοσύνη που έχουν δώσει σε κάποιους, ώστε να εμφυτεύσουν στα παιδιά τους την ιδέα του "Ευ αγωνίζεσθαι";
  • Θα λέγατε ότι το sportcyclades.gr κάνει τόσο κακό στον κυκλαδίτικο αθλητισμό, όπως εμμέσως υποστηρίζουν οι εν λόγω κύριοι;

Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στους αναγνώστες του site μας είναι ότι, θα συνεχίσουμε να αναδεικνύομαι τις προσπάθειες των Σωματείων και των Αθλητών μας. θα προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και θα είμαστε τυπικοί και σωστοί απέναντι στην Ε.Π.Σ. Κυκλάδων η οποία μας έχει κάνει την τιμή, μέσω Ιδ. συμφωνητικού να μας εμπιστευτεί την κάλυψη των αγώνων που η ίδια είναι αρμόδια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares