Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 17:48

Πάγοσ…ε ο Πάπιτσης!!!

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Γιώργος Πάπιτσης ήταν παίκτης των Νέων Ολυμπιακού Σύρου, σύμφωνα πάντα με το Δελτίο Τύπου των ερυθρόλευκων, σήμερα ήρθε η διάψευση από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή!

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του για να μας κάνει σχετικές δηλώσεις μας απάντησε τα εξής: «Απορώ γιατί έβγαλε η ομάδα του Αίαντα τέτοια ανακοίνωση, εγώ δεν έχω υπογράψει με κανέναν Άγιαξ, μάλιστα δεν σας κρύβω ότι είμαι πάρα πολύ κοντά στο να υπογράψω σε μια άλλη ομάδα του νησιού που με εκφράζει ποδοσφαιρικά περισσότερο.»

 

Μετά και από αυτή την εξέλιξη μπορούμε να μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία των διοικούντων του ΑΟ Πάγου που με μεθοδικές κινήσεις αλλά και άκρα μυστικότητα μπόρεσαν και απέσπασαν το (ναι) του παίκτη.

Πλέον ο κ. Ηλίας Ξενικάκης θα πρέπει να νιώθει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στην νευραλγική θέσω της μεσαίας γραμμής του αποκτώντας έναν πολύ έμπειρο παίκτη με «γεμάτα» πρωταθλήματα.

 

 

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Πάπιτσης ήταν και παλιότερα παίκτης του ΑΟ Πάγου και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα κάτι που θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares