Στη Σύρο για λογαριασμό της ακαδημίας ποδοσφαίρου Σύρος 2002 θα βρεθεί την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου Γιώργος Αδάμος. Στόχος της επίσκεψης είναι ο κ. Αδάμος να παρακολουθήσει τις δράσεις των παιδιών αλλά και η πλήρη ενημέρωση του προγράμματος του δικτύου του Πανιωνίου. Παράλληλα η ακαδημία με ανακοίνωση της ευχαριστεί τη Διοίκηση της Υδρογείου Ασφαλιστικής για την ευγενική χορηγία αθλητικών φορμών προς τους αθλητές. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Η Διοίκηση και οι αθλητές /αθλήτριες του Σωματείου μας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τη Διοίκηση της Υδρογείου Ασφαλιστικής για την ευγενική χορηγία αθλητικών φορμών προς τους αθλητές μας.
Η στήριξη σας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και ενισχύει ουσιαστικά την προσπάθεια και το όραμα μας για την ανάπτυξη του Αθλητισμού .Η συμβολή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο το έργο μας!
Με την παραλαβή των αθλητικών φορμών θα πραγματοποιηθεί σχετική φωτογράφιση ,ώστε να αναδεχθεί και να προβληθεί η πολύτιμη χορηγία σας .
Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας !!!
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Τερζάκης Ζαχαρίας Καλιάς Ευάγγελος










Άφησε ένα σχόλιο