Ουδέποτε έδωσα αφορμή, ο λόγος στη Δικαιοσύνη

  • Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Ουδέποτε έδωσα αφορμή, ο λόγος στη Δικαιοσύνη

Παντελώς αναληθή και άκρως συκοφαντικά χαρακτηρίζει με επιστολή του προς τα ΜΜΕ τα όσα γράφτηκαν και δημοσιεύθηκαν από τον κ. Ήμελλο ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης.

Ο λόγος η επιστολή του κ. Ημέλλου που φάνηκε να είναι καθαρά ως εκτόξευση λάσπης, πράγμα που αποδεικνύει και η απόσυρση της από τα σάιτ που είχε αναρτηθεί αφού οι συνάδελφοι καλώς έπραξαν και την ανάρτησαν αλλά φαίνεται ότι εξαπατήθηκαν και επίσης καλώς και την απέσυραν χωρίς κανείς να μπορεί να τους καταλογίσει κάτι αφού έκαναν απλά την δουλειά τους.

Ο κ. Μαργαρίτης δεν φαίνεται διατεθειμένος να θέσει την υπόληψη του σε αμφισβήτηση, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο μακριά από σκοπιμότητες που προσφέρει στον τομέα του που είναι ο αθλητισμός, καθώς και όπου αλλού μπορεί. Έτσι ο Αντιπεριφερειάρχης παρά το γεγονός της απόσυρσης των καταγγελιών, έχει καταθέσει μήνυση, διεκδικώντας την αποκατάσταση του ονόματος του.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μαργαρίτη αναφέρει:

Σε απάντηση της επιστολής του κ. Ελευθέριου Ήμελλου, η οποία δημοσιεύθηκε σε διάφορα Μ.Μ.Ε. του νομού Κυκλάδων, και η οποία περιέχει σαφείς αναφορές στο πρόσωπο μου, έστω και φωτογραφικές, Σας γνωρίζω ότι :

Τα «δήθεν» καταγγελλόμενα στην εν λόγω επιστολή περί «δήθεν» προσπάθειας μου να χειραγωγήσω τις εξελίξεις στον χώρο της ΕΠΣ Κυκλάδων δια της «δήθεν» εκτόξευσης από το στενό μου περιβάλλον απειλών για την διακοπή της χρηματοδοτήσεως της ομάδας του Πανναξιακού από μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εις περίπτωση που μέλη του ταχθούν υπέρ του ψηφοδελτίου «Ισχύς εν τη Ενώσει» στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΚ, είναι παντελώς αναληθή και άκρως συκοφαντικά για το πρόσωπο μου.

Το περιστατικό που περιγράφεται στην εν λόγω επιστολή και το οποίο «δήθεν» συνέβη στην απονομή του τίτλου του πρωταθλητή Κυκλάδων στην ομάδα του Πανναξιακού ουδέποτε συνέβη. Η παρουσία μου την ημέρα αυτή στο γήπεδο ήταν μόνο για να απονείμω τον τίτλο του πρωταθλητή στον Πανναξιακό και αυτό και μόνον έπραξα.

Τόσο στην μικρή κοινωνία της Νάξου όσο και στην ευρύτερη κοινωνία των Κυκλάδων είναι γνωστή τοις πάσι η προσωπική και η επαγγελματική μου ζωή και είναι επίσης γνωστό τοις πάσι ότι ουδέποτε έδωσα την παραμικρή αφορμή για οποιοδήποτε είδους σχόλιο. Παρέλκει ως εκ τούτου να αναφερθώ περαιτέρω στο περιεχόμενο της εν λόγω επιστολής, το οποίο διαψεύδω καθ΄ ολοκληρίαν ως ψευδές και τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ν. Αιγαίου

Ιωάννης Μαργαρίτης

επιστροφή στην κορυφή

Με Πλατανιά στην 4η φάση του Κυπέλλου ο Πανθηραϊκός

Ο κατά δύο κατηγορίες ανώτερος, Πλατανιάς (super league 2) θα...

Αποφασίζουν αν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα Παλαιμάχων οι Βετεράνοι της Μήλου

Συνάντηση προκειμένου να αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι στο πρωτάθλημα...

Τσιούλος στη... φαρέτρα της Θύελλας Καμαρίου

Στη Θύελλα Καμαρίου ο προγραμματισμός ξεκίνησε από τις αρχές Ιουνίου...

Πάρε μέρος στο παιχνίδι, γίνε διαιτητής!

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην σχολή διαιτησίας που σκοπεύει...

Μετά το ματς με τον Ιερόθεο επιστροφή στη Μύκονο για την Άνω Μερά

Συμπληρώνει σχεδόν δυο μήνες μακριά από τη Μύκονο η ομάδα...

Πανθηραϊκός-ΟΦ Ιεράπετρας 0-0 [5-4 πεν.] [highlights]

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι του Πανθηραϊκού με...

Ιέραξ Μήλου: Ανακοίνωση για την ακαδημία

Το  Α.Σ. Πλακών Μήλου «Ο ΙΕΡΑΞ» συνεχίζοντας τη σταθερή  πορεία...

Το Πανθηραϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας μέσα από 929 φωτοστιγμές

Δείτε 929 φωτογραφίες από την αναμέτρηση Πανθηραϊκός - ΟΦ Ιεράπετρας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

Αποφασίζουν αν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα Παλαιμάχων οι Βετεράνοι της Μήλου

Συνάντηση προκειμένου να αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι στο πρωτάθλημα παλαιμάχων που έχει εξαγγείλει η ΕΠΣ Κυκλάδων θα πραγματοποιήσουν την...

Τσιούλος στη... φαρέτρα της Θύελλας Καμαρίου

Στη Θύελλα Καμαρίου ο προγραμματισμός ξεκίνησε από τις αρχές Ιουνίου με επιμονή και υπομονή.