Ουδέποτε έδωσα αφορμή, ο λόγος στη Δικαιοσύνη

  • Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Ουδέποτε έδωσα αφορμή, ο λόγος στη Δικαιοσύνη

Παντελώς αναληθή και άκρως συκοφαντικά χαρακτηρίζει με επιστολή του προς τα ΜΜΕ τα όσα γράφτηκαν και δημοσιεύθηκαν από τον κ. Ήμελλο ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης.

Ο λόγος η επιστολή του κ. Ημέλλου που φάνηκε να είναι καθαρά ως εκτόξευση λάσπης, πράγμα που αποδεικνύει και η απόσυρση της από τα σάιτ που είχε αναρτηθεί αφού οι συνάδελφοι καλώς έπραξαν και την ανάρτησαν αλλά φαίνεται ότι εξαπατήθηκαν και επίσης καλώς και την απέσυραν χωρίς κανείς να μπορεί να τους καταλογίσει κάτι αφού έκαναν απλά την δουλειά τους.

Ο κ. Μαργαρίτης δεν φαίνεται διατεθειμένος να θέσει την υπόληψη του σε αμφισβήτηση, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο μακριά από σκοπιμότητες που προσφέρει στον τομέα του που είναι ο αθλητισμός, καθώς και όπου αλλού μπορεί. Έτσι ο Αντιπεριφερειάρχης παρά το γεγονός της απόσυρσης των καταγγελιών, έχει καταθέσει μήνυση, διεκδικώντας την αποκατάσταση του ονόματος του.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Μαργαρίτη αναφέρει:

Σε απάντηση της επιστολής του κ. Ελευθέριου Ήμελλου, η οποία δημοσιεύθηκε σε διάφορα Μ.Μ.Ε. του νομού Κυκλάδων, και η οποία περιέχει σαφείς αναφορές στο πρόσωπο μου, έστω και φωτογραφικές, Σας γνωρίζω ότι :

Τα «δήθεν» καταγγελλόμενα στην εν λόγω επιστολή περί «δήθεν» προσπάθειας μου να χειραγωγήσω τις εξελίξεις στον χώρο της ΕΠΣ Κυκλάδων δια της «δήθεν» εκτόξευσης από το στενό μου περιβάλλον απειλών για την διακοπή της χρηματοδοτήσεως της ομάδας του Πανναξιακού από μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εις περίπτωση που μέλη του ταχθούν υπέρ του ψηφοδελτίου «Ισχύς εν τη Ενώσει» στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΚ, είναι παντελώς αναληθή και άκρως συκοφαντικά για το πρόσωπο μου.

Το περιστατικό που περιγράφεται στην εν λόγω επιστολή και το οποίο «δήθεν» συνέβη στην απονομή του τίτλου του πρωταθλητή Κυκλάδων στην ομάδα του Πανναξιακού ουδέποτε συνέβη. Η παρουσία μου την ημέρα αυτή στο γήπεδο ήταν μόνο για να απονείμω τον τίτλο του πρωταθλητή στον Πανναξιακό και αυτό και μόνον έπραξα.

Τόσο στην μικρή κοινωνία της Νάξου όσο και στην ευρύτερη κοινωνία των Κυκλάδων είναι γνωστή τοις πάσι η προσωπική και η επαγγελματική μου ζωή και είναι επίσης γνωστό τοις πάσι ότι ουδέποτε έδωσα την παραμικρή αφορμή για οποιοδήποτε είδους σχόλιο. Παρέλκει ως εκ τούτου να αναφερθώ περαιτέρω στο περιεχόμενο της εν λόγω επιστολής, το οποίο διαψεύδω καθ΄ ολοκληρίαν ως ψευδές και τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ν. Αιγαίου

Ιωάννης Μαργαρίτης

Betarades
επιστροφή στην κορυφή

Επιβεβαίωση με τη "Λεωφόρο" για το ματς Καλλιθέα-Πανθηραϊκός

Στο γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης θα γίνει το παιχνίδι της Καλλιθέας...

Για τη ''Φλόγα'' τα έσοδα του ΑΟ Καρτεράδος - ΑΟ Πάρου

Το κοινωνικό πρόσωπο του με ακόμη μία σημαντική πρωτοβουλία θα...

Μικτές: Καταλήγουν στην προεπιλογή Γατσέλος και Μπελεγρίνης | Έγινε η κλήρωση

«Φωτιά» έχουν πάρει τα μπλοκάκια των προπονητών των Μικτών μας...

Η τούρτα - έκπληξη στον Μαρίνο Χάλαρη [vid-pics]

Οι συμπαίκτες και η διοίκηση του Καρτεράδου, έχουν αποδείξει και...

Αίτημα του ΑΟ Μυκόνου αλλαγή ημέρας στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σύρου

Αίτημα για αλλαγή ημέρας στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής κόντρα...

Με βραβεύσεις και τιμές ο αγώνας Παλαίμαχων της Θύελλας Καμαρίου και των Επίλεκτων Θεσσαλίας [pics]

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, φιλικός...

Το μυαλό στον Ακράτητο από σήμερα έχουν στην Θύελλα

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου για...

Πανθηραϊκός - Κερατσίνι 0-0 [highlights]

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το ματς του 5ου ομίλου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (2)

Μικτές: Καταλήγουν στην προεπιλογή Γατσέλος και Μπελεγρίνης | Έγινε η κλήρωση

«Φωτιά» έχουν πάρει τα μπλοκάκια των προπονητών των Μικτών μας ομάδων Άκη Μπελεγρίνη και Βαγγέλη Γατσέλου, που σύμφωνα με πληροφορίες...

Η τούρτα - έκπληξη στον Μαρίνο Χάλαρη [vid-pics]

Οι συμπαίκτες και η διοίκηση του Καρτεράδου, έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι γνωρίζουν πως να φτιάχνουν το κλίμα της...