Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 20:29

Βγήκε από την εντατική το κρούσμα κορονοϊού από τη Νάξο

 Η Ανάσταση ήρθε νωρίτερα φέτος για την οικογένεια του 49χρονου λιμενικού, που ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη Νάξο.

Μετά από μια περίπου εβδομάδα νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Αττικόν", ο λιμενικός αποσωληνώθηκε και πρόκειται να μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας.

«Ο γιατρός του μας έκανε το καλύτερο Πασχαλινό δώρο, όταν μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, λέει στο iefimerida στενό συγγενικό του πρόσωπο και προσθέτει: " Είναι πολύ καλά, μιλάει και επικοινωνεί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές». 

Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε νέα του και κυρίως να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του και μακριά από την ... ανθρωποφαγία που υπέστη όταν έγινε γνωστό το συμβάν στην Νάξο... 

# Φωτογραφία από το αεροδρόμιο της Νάξου και λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας για την αεροδιακομιδή (βλέπουμε τη μεταφορά της άδειας κλωβού από το ελικόπτερο στο ασθενοφόρο για την παραλαβή του ασθενή που βρίσκονταν στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου) που έγινε με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κράτησε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες (!!!) 

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares