Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020 13:28

Συνεχίστηκε και χθες το δοιπορικό της ΕΡΤ σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες [vids]

Συνεχίστηκε χθες, για δεύτερη μέρα, το οδοιπορικό της ΕΡΤ και του δημοσιογράφου της, Μάριου Κωνσταντινίδη, στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, όπου, υπενθυμίζεται, βρίσκονται ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Ο Μ. Κωνσταντινίδης… μπάρκαρε με το καΐκι του θρυλικού καπετάνιου του Αιγαίου, του Καπετάν Κώστα Πράσινου και βρέθηκε, κατά σειρά, σε Ηρακλειά, Σχοινούσα και Κουφονήσια. Εκεί, σε αυτά τα, ανέγγιχτα από τον κορονοϊό, νησιά των Μικρών Κυκλάδων (η φυσική απομόνωση των οποίων ήταν και ένα πολύ μεγάλο τους «όπλο» κόντρα στη φονική πανδημία), ο Μ. Κωνσταντινίδης κατέγραψε πληροφορίες και στιγμές από τη ζωή των κατοίκων και το πώς βίωσαν την καραντίνα αλλά και τις ετοιμασίες, τις προσδοκίες και τις αγωνίες τους για το καλοκαίρι που πλησιάζει.

Εξάλλου, σε ρεπορτάζ του στο δελτίο ειδήσεων των 15:00 ο Μ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε ειδικότερα στα προβλήματα και τις ανησυχίες των επαγγελματιών του τουρισμού στη Νάξο εν όψει του, από όλες τις απόψεις, περίεργου καλοκαιριού που έρχεται.

Επίσης, στον «αέρα» της εκπομπής «Από τις έξι» (σ.σ. Απόσπασμα 1) μίλησε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, που, μεταξύ άλλων, επεσήμανε: «Περιμένουμε κυρίως τον εσωτερικό τουρισμό να επισκεφθεί τα νησιά μας, που θα έχουν και φθηνές, προσιτές τιμές. Πιστεύω πως τόσο η Ε.Α.Σ. Νάξου όσο και τα προϊόντα της θα πάνε καλά το καλοκαίρι και στη Νάξο, με τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα, θα κρατήσουμε γερά!».

Δείτε τα αποσπάσματα από το σημερινό οδοιπορικό της ΕΡΤ και του Μ. Κωνσταντινίδη στις Μικρές Κυκλάδες:

«Από τις έξι»:

«Επι-Κοινωνία»:

Δελτίο 15:00:

Δελτίο 19:00:

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares