Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 14:05

Ανακυκλώνω με τον Δ.Α.Π.Π.Ο. Σαντορίνης [vid]

Τι τοποθετούμε στο μπλε κάδο; Που ανακυκλώνουμε λάμπες, μπαταρίες και λευκές συσκευές; Προσπαθούμε να λύσουμε τις απορίες σας για το πως γίνεται σωστά η ανακύκλωση.

Σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες υλικών, στο γυαλί και στο χαρτί, στο αλουμίνιο και στο πλαστικό αναφερόμαστε στο παραπάνω ενημερωτικό υλικό ώστε να ξέρουμε πως να διαχειριστούμε τα απορρίμματά μας και σε ποιο κάδο να τα τοποθετήσουμε.

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, έχοντας σκοπό την ευαισθητοποίηση αλλά και τη σωστή ενημέρωση των κατοίκων των νησιών μας, δημοσιοποιεί υλικό για τη σωστή πρακτική της ανακύκλωσης και πως αυτή λαμβάνει χώρα στον τόπο μας, με στόχο τη μείωση του όγκου των απορριμμάτων που καταλήγουν στη χωματερή.

Ξεκινάμε με το να κάνουμε την ανακύκλωση συνήθειά μας, που είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα. Ας ανακυκλώσουμε! Ας φανταστούμε μια Σαντορίνη χωρίς σκουπίδια! Το πρόγραμμα διεξάγεται υπό την εποπτεία της Αντιπροέδρου του ΔΑΠΠΟΣ και υπεύθυνης για το περιβάλλον, Μαρία Αγγελάκη με επιστημονική υπεύθυνη την Εκάβη Χαραλαμπάκου, γεωλόγο γεωπεριβαλλοντολόγο.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares