Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 11:25

Ζαφείρης Πασιαλής: Συγκλονίζει η εξομολόγησή του για το σοβαρό τροχαίο, την κατάθλιψη και το comeback του (βίντεο)

Δυναμικό δισκογραφικό comebackκάνει ο Ζαφείρης Πασιαλής, που το νέο του τραγούδι «Θα σ’αγαπώ, Θα σε προσέχω», ένα σύγχρονο μουσικό πάντρεμα του δημοτικού-παραδοσιακού ρυθμού με νέα ακούσματα, μέσα σε μία εβδομάδα κυκλοφορίας, κατάφερε να ξεπεράσει τις 100.000 αληθινές προβολές στο youtube.

Ο Βορειοελλαδίτης λαϊκός ερμηνευτής, που τους τελευταίους μήνες έχει επιλέξει να εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στην επαρχία, και πιο συγκεκριμένα στο Posidonioτης Ορεστιάδας, βρέθηκε καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή Duetoστο Libero 107.4, όπου πριν χαρίσει στο κοινό ένα μοναδικό liveonairμαζί με την ορχήστρα του, εξομολογήθηκε στον μπασκετμπολίστα και ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Γιαννούλη, το άγνωστο σοβαρό τροχαίο του, που αποτέλεσε πριν από χρόνια, εμπόδιο στο να εκτοξευθεί η καριέρα του. Μην κρύβοντας τη συγκίνησή του, ο Ζαφείρης Πασιαλής, αναφέρθηκε στο δυσάρεστο συμβάν, που κινδύνεψε η ζωή του, αλλά και τη σοβαρή κατάθλιψη που ακολούθησε, που τον τρέναραν επαγγελματικά.  Περιγράφοντας τα όσα πέρασε, αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να πατήσει ξανά γερά στα πόδια του, σήμερα δηλώνει στα καλύτερά του, ενώ δεν θα έλεγε «όχι» να συμμετάσχει και σε ένα talentshow, με ορισμένους όρους όμως.

Ακούστε το βίντεο στο 37ο λεπτό, αλλά και στο 48ο λεπτό!

«Μετά τις Γοργόνες και Μάγκες στη Θεσσαλονίκη πήγα για μία διετία στην Αθήνα όπου είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που δυστυχώς με πήγε πάρα πολύ πίσω. Εννοώ πώς πήγε πίσω αυτά που είχα στο μυαλό μου να κάνω. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο αυτό που πέρασα. Τέλος πάντων, ξανά γύρισα στη Θεσσαλονίκη, δούλεψα σε διάφορα μαγαζιά, το 2007 κυκλοφόρησα τον πρώτο μου δίσκο, έκτοτε έκανα οικογένεια, έχω δύο γιους, είναι όλα πλέον καλύτερα από ποτέ».

Γιάννης Γιαννούλης: Πραγματικά με συγκλόνισε αυτό που είπες με το τρακάρισμα!

Ζαφείρης Πασιαλής: «Ξέρεις είναι αυτό που λέμε, μερικές φορές, πηδάει το γρανάζι. Τότε είχα έτοιμο τον πρώτο μου δίσκο, με καλή δουλειά, με επιχειρηματία από πίσω μου, να τα έχει όλα έτοιμα να επενδύσει κτλ, και εγώ πήγα στην Αθήνα, και αντί για να τρέχω στα στούντιο για να κάνω τη δουλειά που έπρεπε, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, να είμαι όπως πρέπει. Και μετά το τρακάρισμα, έπαθα κατάθλιψη. Δυστυχώς το έπαθα, και αυτοί που ξέρουν προσωπικά, ξέρουν ότι πέρασα πολύ δύσκολα εκείνο το διάστημα… Δεν το είχα ξαναπάθει. Δεν ήταν μόνο το ατύχημα. Χτύπησα με πάρα πολλά χιλιόμετρα, με 180 χιλιόμετρα, πιτσιρίκος τότε, ήμουν 24-25, είχα ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο, μου κλείσανε το δρόμο, και εγώ αντί να το χτυπήσω να κόψει ταχύτητα, το έκοψα δεξιά, χτύπησα πάρα πολύ, έπαθα τα νεύρα μου ένα περίεργο πράγμα, και μετά από δύο μήνες, άρχισε να εκδηλώνεται η κατάθλιψη, γιατί σε συνδυασμό με όλο αυτό που έπαθα, έχασα και όλα όσα είχα ετοιμάσει στη δουλειά μου. Αυτό έγινε τέλη Ιουλίου πριν κατέβω στην Αθήνα, και τον Σεπτέμβρη θα έβγαινε ο δίσκος μου. Όλα καλά πλέον. Μην μεμψιμοιρούμε, είμαστε καλά πλέον, και πάμε για τα άλλα τα καλύτερα. Απλά ήταν μία άσχημη παρένθεση, και το μήνυμα είναι ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω».

Θα πήγαινες σε ένα μουσικό talentshow:

«Κοίταξε. Αν γινόταν να ήταν καθαρά τάλεντ σόου που θα ήταν αντικείμενό του το λαϊκό τραγούδι, θα πήγαινα, γιατί όχι. Αλλά όπως είναι τα πράγματα σήμερα, με αυτά που ζητάνε οι παραγωγοί και τα ραδιόφωνα και η παγκοσμιοποίηση γενικά, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το κάνω. Τώρα αν θα πήγαινα σε κάποιο, νομίζω είναι το Voice, γιατί από το λίγο παρακολουθώ, που είναι καθαρά για τη φωνή. Δεν βλέπεις όμως ότι υπάρχει μικρό ποσοστό που τραγουδούν λαϊκά τραγούδια, ή επιλέγουν λαϊκούς τραγουδιστές; Γενικά θα έλεγα υπάρχει μία, όχι εμπάθεια ακριβώς, αλλά μία κατευθυνόμενη κατάσταση. Έχουν βγει αξιόλογοι τραγουδιστές από αυτά, αλλά είναι λίγοι».

 

Κατηγορία LIFESTYLE

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares