Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 13:35

Δημήτρης Περιπάνος: Απολαύστε τα δύο cover του από Γιάννη Πάριο και Γιώργο Νταλάρα (βίντεο)

Mε τη μελωδική φωνή του, ο Δημήτρης Περιπάνος, επιστρέφει δισκογραφικά, με δύο special cover, που αναδεικνύουν για μία ακόμη φορά, τις ερμηνευτικές του ικανότητες.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, που κάνει με πολύ προσοχή τα μουσικά του βήματα, καταφέρνοντας να κερδίζει τον δικό του χώρο στη μουσική σκηνή, έχοντας χρόνια τώρα ως πρότυπό του τον Γιάννη Πάριο, αποκαλώντας τον δάσκαλό του, απογειώνει το «Σε Συγχωρώ», σε μουσική και στίχους του σπουδαίου ερμηνευτή, σε ένα ντουέτο έκπληξη με την Κατερίνα Νικολάου! (Να αναφέρουμε ότι η πρώτη εκτέλεση ήταν του Γιάννη Πάριου με τη Δέσποινα Βανδή, στο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1996, με τίτλο «Η Μοναξιά μέσ’απ’τα μάτια μου»)!!!

Ο Δημήτρης Περιπάνος όμως, που μήνες τώρα εμφανίζεται με επιτυχία στο Capone Live Stage ,θέλησε να κάνει ένα ακόμη μουσικό-«δώρο» στους θαυμαστές του, ερμηνεύοντας εκ νέου, το «Μαρτύριο, Μυστήριο», σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους της Ζωής Παναγιωτοπούλου, που όλοι έχουμε λατρέψει από τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα!

Δύο μοναδικές cover εκτελέσεις, από τον πολλά υποσχόμενο ερμηνευτή, Δημήτρη Περιπάνο, που θα μας απασχολήσει πολύ μουσικά!

Κατηγορία LIFESTYLE

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares