Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 13:27

Το ξεσηκωτικό μουσικό "πάντρεμα" της Κύπρου με την Κρήτη: Ακούστε το "Χαλαρά" (βίντεο)

Ο Εύρος Αντωνίου feat με τον Νίκο Βεζυράκη και τον ΜάριοΤσιτσόπουλο, και το αποτέλεσμα είναι «Χαλαρά», ότι πιο ρυθμικό και ανεβαστικό έχουμε ακούσει.

Μέσα σε μόλις μερικές μέρες κυκλοφορίας (Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου), κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, έχοντας σήμερα (19 Δεκεμβρίου), περισσότερες από 70.000 αληθινές προβολές στο Youtube, σημειώνοντας ανοδική πορεία.

Ο Νίκος Βεζυράκης και ο Εύρος Αντωνίου, μετέφεραν την φιλία πολλών χρόνων, σε ένα τραγούδι, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε ξεσηκώνει, και θέλει να την δεις πολύ «Χαλαρά».

«Χαλαρά (Καλησπέρα και καλή βραδιά), ερμηνεύουν από κοινού ο Κύπριος τραγουδιστής και ο γνωστός κρητικός λυράρης, παρουσιάζοντάς μας μία ανεβαστική ρούμπα, με έντονο λαϊκό ύφος, αλλά και ποπ στοιχεία.

Σε μουσική και στίχους των, Εύρου Αντωνίου, Νίκου Βεζυράκη και του Μάριου Τσιτσόπουλου, που με τη σειρά του εκτοξεύει τον ρυθμό μέσα από τα πλήκτρα του, το «Χαλαρά (Καλησπέρα και καλή βραδιά), που μόλις κυκλοφόρησε από την N N Music Productions, θα γίνει το μουσικό σύνθημά σας.

Κατηγορία LIFESTYLE

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares