Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 13:51

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΟ Πάρου – Περίοδος 2013-2014

Με τρία αγωνιστικά τμήματα (αντρικό - εφηβικό - παιδικό) θα λάβει μέρος τη φετινή χρονιά ο ΑΟ Πάρου στα πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης των Κυκλάδων.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή πορεία και η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων από τους παίδες του ΑΟΠ αποτέλεσαν το έναυσμα ώστε ο μπασκετικός κόσμος του νησιού να αφυπνιστεί, συμμετέχοντας πιο ενεργά στις προσπάθειες του συλλόγου, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

 

Το παιδικό τμήμα αποτελείται από ένα κράμα παλαιών και νέων αθλητών, προεξεχόντων του MVP του περασμένου πρωταθλήματος Δημήτρη Παπαχατζή, καθώς και του "ήρωα" της τελευταίας στιγμής του περσινού τελικού, Νίκου Σκιαδά. Οι παίδες ξεκίνησαν με επιτυχία την υπεράσπιση του τίτλου τους, επικρατώντας στο ανοικτό γήπεδο της Μάρπησσας της αξιόμαχης ομάδας του ΑΠΑΣ Νάξου την περασμένη Κυριακή, με το ευρύ 45-27. (Δεκάλεπτα: 13-1, 10-14, 16-5, 6-7)

 

ΑΟ Πάρου: Παπαχατζής 21 (2), Σκιαδάς 9, Καλακώνας 9, Μέγας 4, Ζουμής 2, Κίττας, Ακάλεστος, Παπαγιάννης, Κούτρας, Ανδρικόπουλος, Κονδύλης.

Στο εφηβικό τμήμα "προήχθησαν" σχεδόν άπαντες οι περσινοί πρωταθλητές παίδες, οι οποίοι, γεμάτοι εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, και συνεπικουρούμενοι από δύο νέους αθλητές, ευελπιστούν σε μια ανάλογη με την περσινή πορεία των εφήβων, όταν και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Final-4 του πρωταθλήματος. Η προσπάθειά τους αρχίζει αυτό το Σάββατο στη Μάρπησσα, όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους περσινούς φιναλίστ του πρωταθλήματος, την ομάδα του Πανιωνίου Σαντορίνης (όπως αυτή προέκυψε από τη συγχώνευση των δύο τοπικών ομάδων, Πανιωνίου - Άτλαντα).

 

Τέλος, όσον αφορά το αντρικό τμήμα του ΑΟΠ, η ανταπόκριση στο γενικό κάλεσμα που απηύθυνε ο σύλλογος αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους ιθύνοντες, καθώς η παρουσία των αθλητών στις προπονήσεις που ήδη διεξάγονται είναι εντυπωσιακή.

 

Η ομάδα, η οποία θα κληθεί να δώσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στη Νάξο ελλείψει κλειστού γυμναστηρίου στην Πάρο, έχει ήδη δώσει το πρώτο δυνατό φιλικό τεστ, αντιμετωπίζοντας στη Σύρο την ομάδα της Ερμούπολης. Στις προπονήσεις και την προετοιμασίας του αντρικού τμήματος δίνουν το παρών αρκετοί έφηβοι, με στόχο να αποκτήσουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες και να ωριμάσουν αγωνιστικά, διευρύνοντας ταυτόχρονα τις μπασκετικές τους προσλαμβάνουσες.

 

Ο προπονητής όλων των τμημάτων του συλλόγου, Θοδωρής Καζακίδης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, δήλωσε: «Η μοναδική προϋπόθεση ώστε όλα μας τα τμήματα να έχουν μια καλή παρουσία στα πρωταθλήματα είναι η όρεξη που θα επιδείξουν οι αθλητές και η διαρκής συμμετοχή τους στις προπονήσεις, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν στο νησί κατά τη διάρκεια του χειμώνα και της έλλειψης αξιοπρεπών αθλητικών εγκαταστάσεων. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές και ελπίζω να αγωνιστούμε όλοι με στόχο τη βελτίωση του κυκλαδίτικου μπάσκετ.»

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares