Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 12:40

Απόλυτη επιτυχία στο τουρνουά 3 επί 3 της Σύρου

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΟΠΑΣ και η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων συνδιοργάνωσαν τουρνουά 3 επί 3 στις ανοιχτές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου "Δημήτριος Βικέλας".

Το τουρνουά στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία καθότι συνολικά συμμετείχαν περίπου 250 παιδιά ηλικίας 8 έως 18 ετών.

Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι και τη συμμετοχή, ήλθαν σε επαφή με το άθλημα και ειδικά τα μικρότερα είχαν την ευκαιρία να το γνωρίσουν καλύτερα.

Η ΕΣΚΚ ευχαριστεί θερμά την ΕΟΚ αλλά και τους εκπροσώπους της στο νησί, Βάσω Μπεσκάκη, Γιάννη Ανδριόπουλο και Νίκο Στρατή για την άρτια οργάνωση και την αμέριστη βοήθεια, όπως και τον ομοσπονδιακό προπονητή κύριο Μαύρο Ανδρέα.

Επίσης τον ΟΠΑΣ για την ουσιαστική οικονομική και ηθική στήριξη.

Τα μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών νομού Κυκλάδων για την εθελοντική προσφορά σε διαιτησίες αλλά και παλαιούς και νέους παίκτες και γονείς που είτε ως διαιτητές, είτε με άλλους τρόπους διέθεσαν το Σαββατοκύριακο τους για να επιτύχει η διοργάνωση.

Τέλος, το προσωπικό του ΑΚΔΕ "Δημήτριος Βικέλας" που με προθυμία βοήθησε με κάθε τρόπο και τον κ. Γιώργο Λεονταρίτη για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού.


Η ΕΣΚΚ θα προσπαθήσει να επαναλάβει ανάλογη διοργάνωση και να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά κοντά στην καλαθοσφαίριση.

Από το Δ.Σ. της Ε.Σ.Σ.Κ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares