Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 23:10

Νίκη η Ερμούπολη, ευχαριστίες σε Κετσελίδη και Δήμο ο Περιστεριώνας.

Το παιδικό του Περιστεριώνα φιλοξένησε τον Α.Ο. Ερμούπολης την Κυριακή 13 Οκτωβρίου όπου και ηττήθηκε με σκορ 12-67.

Τους πόντους για τον Περιστεριώνα έβαλαν: Αράθυμος Γιάννης, Νάζος Μάρκος 1, Ρουγγέρης Αντώνης 3,Τσουλχάι Αντελάιντο, Σουράνης Κων/νος 2, Αλβέρτης Σίμος 2, Κάμπερι Ίλβι, Ψάρρος Νικος, Βιδάλης Πέτρος, Γιαβρεδέλης Θανάσης 2, Μαρκουίζος Νικος 2, Χαρικιόπουλος Γιάννης.

grammatia-tinos-10-2013

ενώ για τον ΑΟ Ερμούπολης τους πόντους έβαλαν: Μίνογλου Γ. 2, Πατάλης Γ. 18, Τσιώλης Δ. 15, Παλαιτσάκης Θ. 6, Κρεατσούλας Αν. 3, Γκίζης Κ. 4, Σαβρακίδης Β. 4, Αρμακόλλας Γ. 1, Κρεατσούλας Χρ. 6, Ρούσσος Κ., Οικονομίδης Ιασ.2 , Τσέκα Νικ. 6.

paides-peristeriona-10-2013

Ο Κετσελίδης φιλοξενούμενος του Περιστεριώνα

Ο Περιστεριώνας φιλοξένησε από την Πέμπτη 10 έως και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου τον coach Γιώργο Κετσελίδη (Βρέθηκε στο πλευρό του Ηλία Ζούρου στην Ζαλγκίρις Κάουνας το 2011, με την οποία πανηγύρισε πρωτάθλημα και κύπελλο Λιθουανίας, ενώ την ίδια σεζόν κατέκτησε και την Βαλτική Λίγκα σε μια άκρως πετυχημένη σεζόν). Τον Ιανουάριο του 2012 ανέλαβε τα ηνία της ΜΙΑ από την Γεωργία και μετά από μια περίοδο προσαρμογής στο μπάσκετ της Γεωργίας, το 2013 σάρωσε τα πάντα. Πρωτάθλημα και κύπελλο Γεωργίας, ενώ ο ίδιος αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς) ο οποίος δίδαξε στα παιδιά μας τα βασικά του μπάσκετ και μας ενέπνευσε όλους με το ήθος του και την απαράμιλλη ανθρωπιά του. Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι αθλητές μας τον ευχαριστούμε από καρδιάς. 

paides-peristeriona-proponisi-ketselidis-10-2013

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς Δήμο Τήνου

«Το διοικητικό συμβούλιο του Τ.Α.Κ. Περιστεριώνας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τήνου για την αντικατάσταση του φθαρμένου ταρτάν του δημοτικού γηπέδου μπάσκετ που έγινε σε ανταπόκριση σχετικού αιτήματος μας. Ευχαριστούμε επίσης (το δημοτικό συμβούλιο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Ζαλώνη) για την εν γένει στήριξή μας και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την επίλυση οιουδήποτε προβλήματος ανά καιρούς αντιμετώπισε το σωματείο μας και η καλαθοσφαίριση εν γένει στην Τήνο. Ευχαριστούμε.»

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares