Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 01:52

Πρεμιέρα στη Νάξο για Πανιώνιο

Τα ψέματα τελείωσαν... Έφτασε η στιγμή της αλήθειας για την αντρική ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Πανιώνιου Σαντορίνης.

 

Μετά την συνένωση έκπληξη των δύο μεγάλων αθλητικών σωματείων του νησιού μας στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού, « Πανιώνιου – Άτλαντα » η ομάδα της Σαντορίνης ονειρεύεται να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επίπεδα στο Κυκλαδίτικο Μπάσκετ.

Το Σαββάτο 2/11η ομάδα του Πανιώνιου θα ταξιδέψει στο νησί της Νάξου όπου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου στις 22:30 στο πρώτο παιχνίδι για το φετινό Πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ την πολύ καλή και δυνατή ομάδα των ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια Νάξου.

Η ομάδα της Νάξου πριν δύο χρόνια ήταν η μεγάλη φιναλίστ του Κυκλαδικού Πρωταθλήματος και πέρυσι έχασε το πρωτάθλημα Κυκλάδων στις λεπτομέρειες από την μεγάλη της αντίπαλο και επίσης ομάδα της Νάξου ομάδα του Πανναξιακού.

Η ομάδα του Κώστα Αξιώτη φέτος θα εμφανιστεί αρκετά δυνατή με ένα ρόστερ ποιοτικών και έμπειρων παικτών σε όλες της θέσεις.

Θα ανέβει πλήρης η ομάδα του Πανιώνιου Σαντορίνης στην Νάξο έτοιμη να διεκδικήσει το Θετικό αποτέλεσμα παίρνοντας ένα μεγάλο ψυχολογικό και βαθμολογικό αβαντάζ απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Απάς Τα Φανάρια που θα της επιτρέψει να ελπίζει στην αρχή της κατάκτησης της πρωτιάς στον Β’ Όμιλο παίζοντας καλό και ποιοτικό Μπάσκετ.

Πραγματικά θα δούμε συναρπαστικά δυνατά παιχνίδια στον Β’ Όμιλο με πολλές συγκινήσεις και ανατροπές αφού και οι τέσσερις ομάδες «ΑΟ Πάρου – ΑΟΝ Πανναξιακού - ΓΣ Πανιώνιου Σαντορίνης - ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια Νάξου», θα παρουσιαστούν πολύ ενισχυμένες μέχρι το τέλος που θα βγουν οι δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στο 4Four με τις δύο πρώτες του Α’ Ομίλου για την διεκδίκηση και κατάκτηση του φετινού Κυκλαδίτικου Πρωταθλήματος, πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος θα δούμε τρομερές μάχες κάτω από τα καλαθιά και τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών.

Να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες της ομάδες με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, καλό θέαμα και στο τέλος ο μεγάλος νικητής να είναι το Μπάσκετ και ο υγιής αθλητισμός στα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares