Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013 12:36

Κανονικά το …ντέρμπι

Στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου ο Πανναξιακός υποδέχεται τον ΑΠΑΣ Φανάρια με επίκεντρο τη παρουσία του Πολυτάρχου κόντρα στη πρώην ομάδα του – Ξεκινούν άμεσα εργασίες στο κλειστό Στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου ο Πανναξιακός υποδέχεται τον ΑΠΑΣ Φανάρια με επίκεντρο τη παρουσία του Πολυτάρχου κόντρα στη πρώην ομάδα του – Ξεκινούν άμεσα εργασίες στο κλειστό

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι έφτασε. Η Νάξος θα χωριστεί και πάλι στα δύο ώστε να …μονομαχήσει για το ποια ομάδα είναι καλύτερη όσον αφορά το χώρο του μπάσκετ. Την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος και αήττητος Πανιώνιος θα υποδέχεται τον ΑΟ Πάρου στη Σαντορίνη και με 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια θα έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Μιλάμε όπως είναι κατανοητό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον Β’ Ομιλο όπου ο Πανιώνιος έχει ρίξει στο καναβάτσο και τις δύο ομάδες της Νάξου (ΑΠΑΣ και Πανναξιακό) και κοιτάζει για την ώρα αφ’ υψηλού δικαιώνοντας και όσους θεωρούν ότι η ισχύς έρχεται εν τη ενώσει και όχι μέσω μεταγραφών…

Πανναξιακός εναντίον ΑΠΑΣ τα Φανάρια, οι δύο τελευταίοι πρωταθλητές Κυκλάδων που έχουν ενισχυθεί αρκετά τη νέα χρονιά αλλά με τον ηττημένο από το αυριανό παιχνίδι (18:00) να έχει μειονέκτημα σε σχέση με το νικητή και τον Πανιώνιο στη μάχη για την πρόκριση.

Πολυτάρχου

Κεντρικό πρόσωπο δεν είναι κανένα από τα νέα πρόσωπα αλλά ένας παλιός. Ο Βαγγέλης Πολυτάρχου, ο οποίος μετά από μία ..ντουζίνα χρόνια και άλλα τόσα πρωταθλήματα και συμμετοχές σε αγώνες μπαράζ ανόδου, άλλαξε στρατόπεδο και φόρεσε τα κόκκινα του ΑΠΑΣ Φανάρια. Δεν ξέρουμε εάν του πάνε καλύτερα από τα μπλε, αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα τον σημαδέψει καθώς δεν ξεχνιούνται όλα τα χρόνια που πέρασε φορώντας τη φανέλα του Πανναξιακού και μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που πέρυσι στη Σύρο πρώτος σήκωσε ως αρχηγός το κύπελλο του πρωταθλητή. Και ας λέει ο ίδιος σε φίλους και γνωστούς ότι μπορεί να αντέξει τη πίεση και ότι είναι απλά ένα παιχνίδι. Ναι, είναι ένα παιχνίδι αλλά σίγουρα θα το θυμάται για αρκετό καιρό. Όπως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τις αντιδράσεις των άλλοτε συμπαικτών και φίλων του στον Πανναξιακό. Κάποιοι λένε ότι του έχουν ετοιμάσει και …ποίημα. Αμφότερες οι ομάδες πάντως έχουν προβλήματα με τραυματισμούς (Μάκαρης, Φυρογένης, Ωνάσογλου) και ίσως να μην είναι και στη καλύτερη αγωνιστική τους κατάσταση.

Εργασίες

Πρέπει να σημειώσουμε ότι από το απόγευμα της Τετάρτης ο συγκεκριμένος αγώνας άλλαξε δύο φορές (να γίνει και να μην γίνει) ενώ αναβλήθηκε ο αγώνας παίδων ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον ΑΟ Πάρου. Ο λόγος; Ότι πρέπει άμεσα να γίνουν εργασίες στο κλειστό. Θα κλείσει έως και την επόμενη Πέμπτη και θα γίνει προσπάθεια ώστε να αλλαχθούν οι γραμμές (από κίτρινες άσπρες όσον αφορά το βόλεϊ), να μπουν νέα φώτα και άμεσα να τελειώσουν μικρολεπτομέρειες ώστε την επόμενη Παρασκευή η γυναικεία ομάδα βόλεϊ να είναι έτοιμη για προπόνηση.

Πηγή: Εφημεριδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares