Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 07:42

Η κοπή πίτας του Α.Ο. Ερμούπολης

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε την Κυριακή το πρωί ο Αθλητικός Όμιλος Ερμούπολης στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό του ¨Δημήτριος Βικέλας¨.

Προηγήθηκε επίδειξη αγωνιστικού μέρους από τμήματα παίδων, εφήβων και κορασίδων έδειξαν τις ικανότητές τους και την σκληρή δουλεία που έχει κάνει τόσα χρόνια στην ομάδα ο προπονητής Ανδρέας Μαύρος και το επιτελείο του! Ακολούθησαν διάφοροι διαγωνισμοί τριπόντων και δεξιοτήτων από τα τμήματα των νέων και νεανίδων της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Φρέρης έκανα έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς και έκανε αναφορά της για την μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται στην κορυφή των Κυκλάδων σε όλα τα τμήματα.

Έπειτα ο λόγος δόθηκε στον πρωτεργάτη της ομάδας του Α.Ο. Ερμούπολης κ. Ανδρέα Μαύρο όπου έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες του για την σκληρή δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια και παράλληλα εξέφρασε λύπη του που δεν μπορεί λόγο σπουδών των αθλητών του να ¨χτίσει¨ έναν γερό κορμό για τον μέλλον.

Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο Β΄ κατάφερε να παραβρεθεί, παρόλες τις ποιμαντικές του υποχρεώσεις, στο κλειστό και να ευλογήσει την πίτα, τους αθλητές , όλο το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο δίνοντας της ευχές και ένα συμβολικό ποσό για την ενίσχυση του συλλόγου!

Τέλος η διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης Σύρου έδωσε τιμητικές διακρίσεις σε πρώην αθλητές και αθλήτριες που πέρασαν σε διάφορα Πανεπιστήμια της Ελλάδος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares