Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 23:18

«Μάχη» με φόντο το F4

Ένα μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά όσο αφορά την τελική κατάταξη του 2ου ομίλου του Ανδρικού πρωταθλήματος μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ στη Σαντορίνη.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τα Φανάρια, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, ειδικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θέλουν μόνο νίκες στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια, ώστε να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για είσοδο στο finalfour.

Φυσικά αυτοί που έχουν κλέψει την παράσταση για φέτος είναι οι γηπεδούχοι που έχουν το τρία στα τρία, όντας οι πρωτοπόροι του ομίλου και το φαβορί για την πρόκριση στους τέσσερις καλύτερους του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ποντάρουν πολύ στην ενίσχυση του κόσμου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πράγμα που έκαναν γνωστό μέσω τις παρακάτω ανακοίνωσης:

''Ο Πανιώνιος Σαντορίνης καλεί όλους τους Σαντορινιούς το Σαββάτο το απόγευμα 8η Φεβρουαρίου στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α..Π.Π.Ο.Σ. να στηρίξει την ομάδα Μπάσκετ του νησιού μας στον αγώνα που δίνει με την ομάδα της Νάξου ΑΠΑΣ τα Φανάρια για το πρωτάθλημα ανδρών Καλαθοσφαίρισης της ΕΣΚΚ. Η συμμετοχή του κόσμου και κυρίως των παιδιών πρέπει να είναι καθολική για να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει τη νίκη σε αυτό τον δύσκολο αγώνα για την διεκδίκηση του φετινού Πρωταθλήματος''.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares