Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 13:37

Επιτυχημένο το δεύτερο καλάθι ανθρωπιάς!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό Δημήτριος Βικέλας το 2ο φιλανθρωπικό παιχνίδι ανάμεσα στους Νέους Παλαίμαχους Άρη Σύρου και στην επίλεκτη ομάδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Κυκλάδων όπου τα έσοδα των εισιτηρίων διατέθηκαν για την ενίσχυση του Συλλόγου Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Κυκλάδων.

 

Βροντερό παρών έδωσε ο κόσμος που για άλλη μια φορά στήριξε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που έγινε και έδειξε ότι είμαστε ακόμα άνθρωποι!

Μεγάλος προσκεκλημένος του αγώνα που έλαμψε με την παρουσία του τον αγώνα και τιμήθηκε από τους Νέους Παλαίμαχους του Άρη Σύρου και από μέλη της Original Σύρου ήταν ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Μηνάς Γκέκος. Δεύτερο τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο πρώην προπονητής του ομάδας του Άρη που είχε οδηγήσει την ομάδα στην Γ΄ κατηγορία ο Γιάννης Πολίτης.

 

Φυσικά ο αγώνας δεν ήταν μόνο το παιχνίδι μεταξύ τον ομάδων αλλά και πολλές άλλες δραστηριότητες κατά την διάρκεια μεταξύ αυτών διαγωνισμός τρίποντων, διάφορα χορευτικά από την σχολή χορού Bella Dance Academy καθώς και συμμετοχή στον αγώνα από παιδιά της ακαδημίας του Άρη Σύρου δίνοντας ένα άλλο χρώμα και νόημα στον αγώνα!

 

Χαρακτηριστική ήταν η απουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της τοπικής επιτροπής καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων που για άλλη μια φορά έδειξαν πόσο αδύναμοι μπορούν να είναι. Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και οι διαιτητές  του αγώνα κύριοι Αραβοσιτάς και Παγώνης, η γραμματεία κυρίες Κούτρα Μαργαρίτα και Κούτρα Βαρβάρα, στην παρουσίαση ο Γιώργος Ρούσσος, στα ηχητικά ο Αντώνης Καζατζάκης και ο Dj Χάρης Ξύδης καθώς και όλοι οι χορηγοί για την προσφορά τους!

 

Υγεία σε όλους και ραντεβού του χρόνου για τον 3ο Φιλανθρωπικό αγώνα!

 

δείτε εδώ... φωτος απο το χτεσινό galla

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares