Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 18:12

“Έκλεψε” τη νίκη ο ΑΟ Πάρου στην Σαντορίνη

Στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. το Σαββάτο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Καλαθοσφαίρισης Εφήβων στο πλαίσιο 4ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ μεταξύ των ομάδων του Πανιώνιου Σαντορίνης και του Α.Ο. Πάρου.

Η ομάδα της Πάρου έφυγε με το ροζ φύλλο του αγώνος κερδίζοντας με σκορ 59 – 62 τον Πανιώνιου Σαντορίνης.

Η ομάδα του ΑΟ Πάρου μπήκε ποιο δυνατά στο παιχνίδι στο 1ο δεκάλεπτο και κατάφερε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 11 – 16.

Όμως στην επανάληψη της 2ης Περιόδου η ομάδα του Πανιώνιου Σάντο έδειξε να ξυπνάει και να δείχνει μέσα στο γήπεδο ότι αυτή είναι το αφεντικό καταφέρνοντας να κλείσει το ημίχρονο με υπέρ της διαφορά + 5 πόντους με το σκορ στο 32 – 27.

efivon-panionios-aop-9-3-2014-1

Στο ξεκίνημα του 2ου Ημιχρόνου η ομάδα του Πανιώνιου Σάντο σαφώς καλύτερη σε επίθεση και άμυνα από τον ΑΟ Πάρου ,έφτασε στο κλείσιμο της περιόδου στο +9 πόντοι με επιμέρους σκορ 50 – 41.

Όμως η ομάδα του Α.Ο Πάρου δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Έτσι ερχόμαστε στο παιχνίδι μας στην 4η περίοδο όπου εξελίχθηκε πραγματικά σε θρίλερ στο τέλος του αφού η γηπεδούχος ομάδα μέχρι τα μέσα της 4ης Περιόδου ήταν μπροστά στο σκορ με + 10 πόντους και κατάφερε να ηττηθεί με 3 πόντους.

Καθοριστικό ρόλο στην αρνητική εξέλιξη του παιχνιδιού από πλευράς του Πανιώνιου Σάντο ήταν η νευριασμένες και βιαστικές επιλογές στην επίθεση, τα αρκετά επιθετικά λάθη με χαμένες πάσες, χωρίς καθαρό μυαλό και σωστό ρυθμό, τα οποία λάθη του στοίχησαν ακριβά που όμως τα εκμεταλλεύτηκαν πολύ σωστά οι παίκτες του Α.Ο. Πάρου.

Ο ΑΟ Πάρου κατάφερε να κλέψει το παιχνίδι κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της γηπεδούχο ομάδος στα τελευταία δευτερόλεπτα και να την υποχρεώσει σε δεύτερη ήττα στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

efivon-panionios-aop-9-3-2014-2

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Πανιώνιου Σάντο στην 4 η περίοδο κατάφερε να βάλει μόνο 9 πόντους ενώ ο ΑΟ Πάρου 21.

Καλή η διαιτησία των Κλαδιανό Α. – Κασάπη Β., αν και στο τέλος του παιχνιδιού υπήρχαν κάποια παράπονα από πλευράς της ομάδας του Πανιώνιου Σαντορίνης.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε το απόγευμα και παρακολούθησε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στις κερκίδες του κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ που σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού χειροκροτούσε της δύο ομάδες για της προσπάθειες τους.

Περίοδοι Αγώνος: (Α 11 – 16 , Β 21 – 11, Γ 18 – 14, Δ 09 – 21)

Σκορ Αγώνος: 59 – 62

Πανιώνιος Σαντο: (Πεταλωτής Χ.) Μπαλής Α, Ρούσσος Α, Λουίτζι Ο(C), Λάτσε Κ, Μπαλιάκας Α, Διαμαντόπουλος Α, Διαμαντόπουλος Ε, Καραμολέγκος Α ,Νομικός Π, Μαυρίκης Α, Δαρζέντας Ν, Σιέχου Α.

Σκόρερ: Λουίτζι Ο. 27 (1), Καραμολέγκος Α. 14, Λάτσε Κ. 9, Μπαλιάκας Α. 3(1), Μπαλής Α. 2, Σιέχου Α. 2, Διαμαντόπουλος Ε. 2 .

Α.Ο. Πάρου: (Καζακίδης Θ.), Κονδύλης Θ, Ζούμης , Καπετανέας, Δεκαβάλας, Σκιαδάς Ν., Παπαχατζής (C) , Καλόγηρος , Σιφναίος Ν, Δούζας.

Σκόρερ: Σιφναίος Ν 15, Σκιαδάς Ν. 13, Παπαχατζής 12(1), Δεκαβάλας 8,

Καλόγηρος 8, Δούζας 4, Καπετανέας 2.

Διαιτητές : Κλαδιανός Α. – Κασάπη Β.

Κριτές αγώνος : Μέρτης Γ. – Καρβούνης Α. – Ξαγοράρη Ν.

Δείτε φώτος του αγώνα εδώ…

efivon-panionios-aop-9-3-2014-3

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares