Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 19:51

Α.Ο. Ερμούπολης – Άρης Σύρου 74-76 This is Basket!

Ο όρος μπάσκετ ήταν ακριβώς το παιχνίδι που διεξάχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό «Δημήτριος Βικέλας» με τον Α.Ο. Ερμούπολης και τον Άρη Σύρου να διασταυρώνουν τα ξίφη τους!

Ένα πραγματικό ντέρμπι με όλη την έννοια της λέξης παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό κόβοντας την ανάσα έως το τέλος του παιχνιδιού που πήγε και στην παράταση μέχρι να αναδείξει νικητή της βραδιάς για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Άρης Σύρου μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα στο παρκέ έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του, αρχικά να κερδίσει και μετά να καλύψει την διαφορά του πρώτου αγώνα όπου η Ερμούπολη είχε κερδίσει με 5 πόντους διαφορά. Θυμίζουμε το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 55-50.

Στο πρώτο και το δεύτερο δεκάλεπτα ο Άρης Σύρου είχε την υπεροχή φτάνοντας μάλιστα και τους 13 πόντους την διαφορά του.

Το δεύτερο ημίχρονο, το τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο δηλαδή άνηκε στον Α.Ο. Ερμούπολης αφού ψαλίδισε την διαφορά φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα και στέλνοντας και τις δυο ομάδες στην παράταση με σκορ 63-63!

Στην παράταση και οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες με το παιχνίδι να κρίνετε στις διαφορές με τελικό σκορ υπέρ του Άρη Σύρου με 74-76!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ με τον Παπαφωτίου και τον Ξανθούλη να ξεχωρίζουν από τον Άρη Σύρου και τον Καραμολέγκο και τον Τζώρτζη από τον Α.Ο. Ερμούπολης.

Αδυναμία οργάνωσης έδειξε για άλλη μια φορά η τοπική επιτροπή καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ορίζοντας το παιχνίδι στις 18:00 και ενώ γνώριζαν ότι στις 19:30 της ίδια ημέρας στο κλειστό ¨Ιωάννης Γουλανδρής¨ διεξάγονταν ο αγώνας του Φοίνικα Σύρου με την Λαμία καθιστώντας κάπως αδύνατον το φίλαθλο κοινό να παρακολουθήσει το παιχνίδι του μπάσκετ έως το τέλος του καθώς πολύς κόσμος αποχώρησε από το κλειστό πριν την λήξη του αγώνα για να πάει στο βόλεϊ. Ο αγώνας θα μπορούσε να οριστεί μια ώρα νωρίτερα δηλαδή στις 17:00 καθώς δεν υπήρχε άλλο παιχνίδι πιο πριν για να δημιουργήσει πρόβλημα στην ώρα.

Δεκάλεπτα: Α: (16-21), Β: (13-15), Γ: (16-12), Δ: (18-15), Παρ.: (11-13).

Α.Ο Ερμούπολης: (Μαύρος Α.), Κρητικός Ι., Βλάμης Κ., Λεμπέσης Κ., Τζώρτζης Π., Τσιώλης Α., Καραμολέγκος Ε., Αλεξάκης Α., Γιούτσικας Γ., Ρούσσος Ι., Νασράουι Ε., Πατάπης Γ., Γιασαφάκης Α.

Άρης Σύρου: (Μανανάς Μ.), Ξανθούλης Ν., Τριανταφυλλίδης Α., Χαλκιόπουλος Μ., Γαβιώτης Η., Πάπιτσης Π., Τρέντζιος Δ., Βασιλειάδης Ε., Αραβοσιτάς Γ., Βασιλίεβ Π., Παπαφωτίου Ε., Δαρζέντας Ν., Γαδ Α.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares