Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 17:45

Έφτασε η ώρα του τελικού στην Μήλο

Άλλο ένα τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ στη Μήλο, το 4ο κατά σειρά φτάνει στο τέλος του με τα δυο αυριανά παιχνίδια.

Στον μικρό τελικό ανάμεσα στους Loosers και τους Κλαντεστίνο στις 15:00 και φυσικά στον μεγάλο τελικό ανάμεσα στους Warriors και τον Αδάμαντα στις 17:00.

Στο γήπεδο θα υπάρχουν καθίσματα για να φιλοξενηθούν οι θεατές που θα βρεθούν για να παρακολουθήσουν τις δύο πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις ενώ κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας μεταξύ των δυο παιχνιδιών θα υπάρξει ολιγόλεπτος αγώνας μπάσκετ από την ακαδημία του Παμμηλιακού.

Με τη λήξη και του τελικού θα ακολουθούσουν οι απονομές. Κάθε ομάδα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα θα παραλάβει ένα αναμνηστικό, θα βραβευτεί ο πρώτος σκόρερ της κανονικής διάρκειας του τουρνουά ο Μανώλης Ζούλιας, ο όποιος σημείωσε 207 πόντους, επίσης θα βραβευτεί μετά από ψηφοφορία των αρχηγών των ομάδων ο MVP του μεγάλου τελικού, οι τρεις διαιτητές του τουρνουά Τάσος Βενιζέλος, Νίκος Καλογερακης και Νίκος Κυρίτσης τους οποίους και Ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική βοήθεια που πρόσφεραν στο να διεξήχθη αυτό το τουρνουά, το Miloslife που στηρίζει για 4 συνεχόμενα χρονιά αυτό το τουρνουά με τη χορηγία του με νερά και αλλά παρελκόμενα που αφορούν το τουρνουά.

Η τελευταία απονομή θα είναι το κύπελλο στα χεριά του αρχηγού της νικήτριας ομάδας.

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όσοι ασχολούμαστε με το τουρνουά τον Παμμηλιακο αλλά ειδικότερα τους Αποστόλη Πρεβενα και Μιχάλη Κυρίτση που σαν εκπρόσωποι του Παμμηλιακου διοργάνωσαν αυτό του τουρνουά, αλλά και όλους εμάς που κάθε χρόνο προσπαθούμε άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο στο να διοργανώσουμε και να οργανώσουμε όσο το δυνατό καλυτέρα αυτό το τουρνουά.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares