Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 00:21

Πρωταθλητές Μήλου… οι Warriors!!!

Η τελευταία παράσταση δόθηκε σήμερα στο γήπεδο της Μήλου για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του νησιού.

Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των Warriors η οποία κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα του Αδάμαντα με σκορ 48-37 και την ομάδα των Loosers να καταχτάει την τρίτη θέση καθώς επιβλήθηκε της ομάδας των Κλαντεστινο με σκορ 60-50.

Ξεκινώντας από το μικρό τελικό οι Loosers κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας των Κλαντεστινο προς το τέλος της 3ης περιόδου και να κατακτήσουν έτσι στην 3η θέση του τουρνουά. Το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο με τους Κλαντεστινο να δείχνουν ικανοί να βάλουν δύσκολα στην ομάδα των Loosers καθώς βρισκόταν κοντά στο σκορ μέχρι και τη λήξη του 2ου δεκαλέπτου.

Με την έναρξη της 3ης περιόδου με ένα ξέσπασμα του αρχηγού τους Βαμβουνη Στέλιου οι Κλαντεστινο πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ και έδειχναν ικανοί για κάτι καλύτερο, αλλά η κούραση καθώς βρεθήκαν μόνο 6 παίχτες στο γήπεδο δεν τους άφησε το περιθώριο να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Οι Loosersμε το Χρονη Περρο και Μαριο Δαμη σε πολύ καλή μέρα, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια για την ομάδα τους.

Η είσοδος του Χατζηγιάννη Νίκου έδωσε την απαραίτητη ηρεμία στην ομάδα των Loosersκαι τελικά την νίκη και την κατάκτηση της 3ης θέσης του τουρνουά.

Δεκαλεπτα: 17-17, 31-30, 51-39, 60-50

Loosers: Χρονης Περρος 17, Πριφτης Αγγελος 2, Μαρινιτσης Τασος 1, Δαμης Μαριος 16(1), Αλευρομαγειρος Νικήτας 6, Ζαγουρης Δημητρης 2, Μακρινος Παντελης 2, Χατζηγιαννης Νικος 8, Βηχος Κωστας 6(2)

Κλαντεστινο: Ψαθας Ηλιας 6(1), Μαθιουδακης Νικος 6, Βαμβουνης Στελιος 27(3), Τσιριγωτακης Στελιος 6, Παπλωματας Αστεριος 5(1), Λουκακης Παναγιώτης.

warriors-adamantas-6-4-2014

Στο μεγάλο τελικό οι περσινοί πρωταθλητές ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι με το άγχος να κυρίαρχο στους παίχτες των πρωταθλητών. Τα πολλά λάθη, κακές επιλογές στην επίθεση και αρκετά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, ήταν το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης.

Η ομάδα του Αδαμαντα με πάθος στην άμυνα και υπομονή στην επίθεση είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο 1ο δεκάλεπτο.

Με την έναρξη του 2ου δεκαλέπτου οι αδαμαντινοι είχαν την ατυχία να στερηθούν την παρουσία του ηγέτη της ομάδας τους Μωραΐτη Γιώργο καθώς ο παίχτης αγωνιζόταν με πρόβλημα στο στομάχι.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Ξυδους Ηλιας σε μια φάση διεκδίκησης έπαθε ελαφριά θλάση στο πόδι και κάθισε στο πάγκο της ομάδας του. Παρόλα αυτά οι αδαμαντινοι στέκονταν αρκετά καλά στο γήπεδο με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο ημίχρονο με σκορ 21-17 για τους Warriors.

Με την έναρξη της 3ης περιόδου οι πολεμιστές ανέβασαν την απόδοση τους στην άμυνα και στην επίθεση καθώς Ψαθας Κωστας και Μωραΐτης Τάσος σκέπασαν τα καλάθια και Νινος Ανδρέας και Ζουλιας Μανωλης έβρισκαν το δρόμο για το καλάθι του Αδαμαντα.

Με την έναρξη του 4ου δεκαλέπτου επέστρεψε στο παρκέ για την ομάδα του Αδάμαντα οι Μωραΐτης Γιώργος και Ξυδους Ηλιας προσπαθώντας να δώσουν μια ώθηση στην ομάδα τους στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Ένα ξέσπασμα του Μωραΐτη Γιώργου έφερε τη διάφορα κάτω από τους 10 πόντους για την ομάδα του ΑΔΑΜΝΤΑ αλλά εκεί η ψυχραιμία που έδειξαν οι πολεμιστές τους έδωσε το δικαίωμα να διαχειριστούν τη διάφορα καθώς τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει για την ομάδα του Αδαμαντα. Με τελικό σκορ 48-37 οι Warriors κράτησαν τα σκήπτρα στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

MVP του τελικού ψηφίστηκε ο ΝΙΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ο οποίος πετυχε 17 πόντους σε κρίσιμα σημεία για την ομάδα του.

Την απονομή των μεταλλίων των αναμνηστικών αλλά και του κυπέλου έκανε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΛΟΥ, ο οποίος ανάγγειλε και την άμεση έναρξη των έργων κατεδάφισης του υπάρχων γηπέδου μπάσκετ το ο ποιο για είκοσι περίπου χρονιά μας έχει προσφέρει συγκινήσεις αλλά και πάρα πολλούς τραυματισμούς.

Ας ελπίσουμε το καινούργιο γήπεδο να είναι ασφαλές και λειτουργικό ώστε να το χαρούμε εμείς οι μεγαλύτερη αλλά και οι νεότερες γενιές του νησιού μας.

Δεκαλεπτα: 8-10, 21-17, 36-27, 48-37

Warriors: Ζουλιας Νικος, Μαρουδιτσης Θεοδωρης, Νινος Ανδρέας 17(2), Χλετσος Γιαννης 2, Μαλλης Μανωλης 2, Ζουλιας Μανωλης 17(1), Τριανταφυλλιδης Νικος, Πρεβενας Σαραντος, Μωραιτης Τασος 3, Τσαινης Δημητρης 3(1), Λιβανιος Μανωλης , Ψαθας Κωστας 4.

Αδαμαντας: Μπελιβανακης Παυλος, Κατρης Παυλος 6, Μωραιτης Δημητρης 1, Μωραιτης Γιωργος 10(2), Βελετας Κωστας, Κουρελης Κωστας 14, Ξυδους Ηλιας, Χατζηιωαννιδης Σταθης 6(1), Αλευρα Αγγελικη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares