Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 00:59

Άξιος πρωταθλητής!!!

Η οδύσσεια του final 4 του μπάσκετ για να αναδείξει τον πρωταθλητή Κυκλάδων στην κατηγορία των εφήβων ολοκληρώθηκε επιτέλους έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές των αγώνων με τον Α.Ο. Ερμούπολης να σηκώνει το πολυπόθητο τρόπαιο!

Πιο αναλυτικά στον πρώτο ημιτελικό ο Πανναξιακός κέρδισε με σχετική άνεση τον Τ.Α.Κ. Περιστεριώνα με τελικό σκορ 71-53 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Ο Πανναξιακός ήταν καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού μπροστά αγώνα με τον Περιστεριώνα να προσπαθεί να μειώσει στο τελευταίο δεκάλεπτο χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ... φωτος απο τον αγώνα.

efivon-peristerionas-pannaxiakos-6-4-2014-1

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Α.Ο. Ερμούπολης ήταν εξίσου καλός επικρατώντας του Α.Ο. Πάρου με σκορ 65-49 και παίρνοντας το εισιτήριο του τελικού. Όπως στον πρώτο έτσι και στον δεύτερο ημιτελικό  Συριανή ομάδα ήταν μπροστά σε όλο τον αγώνα με την Πάρο να πιέζει μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο.

efivon-ermoupoli-aop-6-4-2014-1

Στον μεγάλο τελικό όπου αναμετρήθηκαν οι δυο καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων η ομάδα του Ανδρέα Μαύρου έδειξε πιο έτοιμη και δυνατή ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα μπαίνοντας πολύ δυνατά στο ματς και δίνοντας μια διαφορά που έφτασε και τους 23 πόντους μέχρι και το ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα της Νάξου πίεσε και μείωσε την διαφορά κάνοντας το παιχνίδι να μοιάζει πραγματικό ντέρμπι έτσι όπως του άξιζε! Όμως η ομάδα της Ερμούπολης εκμεταλλευόμενη κάποια λάθη της ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ έδωσε και πάλι το προβάδισμα και συνεπώς και το πρωτάθλημα Κυκλάδων!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κιουλάφα, της κ. Bαμβακούση και της κ. Κασάπη,

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 1ο: (23-11), 2ο: (16-9), 3ο: (12-25), 4ο: (16-13).

Α.Ο. Ερμούπολης: (Μαύρος Α.), Κρητικός Ι., Πολίτης Ε., Λεμπέσης Κ., Τζώρτζης Π., Παλαιτσάκης Θ., Βλάμης Κ., Τσιώλης Δ., Αμανατίδης Μ., Αλεξανδρής Α., Γκογκολάκης Α., Πατάπης Γ., Γουτσίκας Π.

Πανναξιακός ΑΟΝ: (Πολίτης Π.), Σκυλάκης Χ., Μαγγιώρος, Βάρσος Γ., Βασιλάκης Γ., Δαβιλάς Α., Αρτσάνος Ν., Καλαβρός Ι., Βασιλάκης Π., Βασιλάκης Δ., Σορώκος Σ., Βαρθακοκοίλης Α., Ποτικιάν Ε. 

efivon-ermoupoli-pannaxiakos-6-4-2014

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares