Κυριακή, 27 Απριλίου 2014 03:35

Όλα για όλα σήμερα οι Κορασίδες της Ερμούπολης

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κορασίδες του ΑΟ Ερμούπολης χθες με αντίπαλο τον Αίολο Μυτιλήνης, νικώντας με 42-55.

Τα κορίτσια του Αντρέα Μαύρου έχουν κάνει τρομερή υπέρβαση για τα δεδομένα των Κυκλάδων νικώντας τρεις αγώνες μέσα σε τρεις μέρες. Σήμερα θα κριθεί η πρώτη θέση όπου η Ερμούπολη θα αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο από το Ηράκλειο μια ομάδα φαβορί για την νίκη και αυτό γιατί έχει τρεις  παίκτριες που παίζουν στην εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Στον χθεσινό αγώνα καμία παίκτρια δεν υστέρησε, όλα κύλησαν ρολόι. Ο coach είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιες βασικές παίκτριες και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιες μικρότερες ώστε να έχουν εμπειρίες για μελλοντικούς αγώνες.

Οι παίδες τώρα για άλλη μια φορά έχασαν με σκορ 47-70  από τον Ιπποκράτη Κω. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά όμως στο δεύτερο έπαιξαν καλό μπάσκετ πλησιάζοντας έτσι αρκετά στο σκορ. Το ημίχρονο έκλεισε με 29-35.Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα συνέχισε να έχει τον κακό της εαυτό και αυτό είχε ως συνέπεια η ομάδα να ηττηθεί.

Οι δυο ομάδες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνα Α2 κατηγορίας αντρών μεταξύ των ομάδων ΑΟ Παγκρατίου - Κοροιβος.

Σήμερα ο αγώνας των κορασίδων στις 10 με αντίπαλο τον Ηρόδοτο, είναι αγώνας ζωής και θανάτου, ενώ τα αγόρια στις 11:45 αντιμετωπίζουν την ομάδα της Παναγίτσας που από σήμερα είναι και πρώτος στον όμιλο μας αφού νίκησε το Ηράκλειο σε ένα συναρπαστικό αγώνα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares