Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 12:07

Ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ για το f4

Η Διοίκηση του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης θέλει να δώσει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο Final 4 του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, που διεξήχθη την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα ΑΠΑΣ τα Φανάρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στη συνέχεια, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Άξιοι επαίνου είναι ακόμα όλοι οι αθλητές και τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση, ενώ αξίζει να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο τόσο στους φιλάθλους του Πανιωνίου, όσο και σ’ εκείνους της ομάδας της Νάξου για την κόσμια παρουσία τους στις εξέδρες. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την σχολή χορού «Escueladebaile» της κ. Πατσιλινάκου Κέλλυ, που με τα χορευτικά έδωσαν ένα άλλο χρώμα στα διαλείμματα κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Πρόεδρος

ΚΑΝΤΖΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

THIRA-santorinifocus-600

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares