Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 15:18

Πανιώνιος: Ευχαριστήριο προς όλους

Ο Πανιώνιος Σαντορίνης έβαλε τον πήχη ψηλά φέτος όσον αφορά την διοργάνωση των FinalFourστις Κυκλάδες. Όσοι πήραν μέρος, αλλά και όσοι παρακολούθησαν αυτή τη μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ διαπίστωσαν ότι ήταν ότι καλύτερο έχει γίνει μέχρι σήμερα σε επίπεδο τελικής φάσης.

Φυσικά πίσω από όλα αυτά -εκτός την διοίκηση του Πανιωνίου- κρύβονται κάποιοι συντελεστές, κάποιοι που πρόσφεραν τα μέγιστα, συμβάλλοντας στην επιτυχία του finalfour.

Ο Πανιώνιος φυσικά δεν ξέχασε όλους αυτούς και με την ακόλουθη ανακοίνωση θέλησε να τους ευχαριστήσει:

Για την μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού αρχικά ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο κλειστό γυμναστήριο Θήρας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάξου ‘’ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ’’ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας , το ταξίδι να συνεχιστεί έτσι ώστε οι Κυκλάδες να έχουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Σεβασμός και εκτίμηση στο προπονητή μας και στους παίχτες της ομάδας μας, καθώς αφιλοκερδώς συμμετείχαν στο πρωτάθλημα , παραμελώντας οικογένεια και δουλεία ,καταφέρνοντας να κατακτήσουν την 2η θέση στις Κυκλάδες εκπροσωπώντας επάξια το νησί μας, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει θέληση και όρεξη όλα μπορούν να συμβούν.

Μπράβο στις ομάδες της Σύρου ΑΟ Ερμούπολη και Άρη Σύρου για την μαχητικότητά τους και την θετικότατη στάση που κράτησαν και βοήθησαν με τον τρόπο τους στην διεξαγωγή του final4 στην Σαντορίνη.

Θερμά ευχαριστήρια:

• Στις cheerleaders της κα Πατσιλινάκου Κέλλυ όπου έκλεψαν την παράσταση από την πορτοκαλί θεά, και με τα χορευτικά τους έδωσαν μια άλλη εικόνα στο Final 4 δωρίζοντας στις ανάπαυλες των αγώνων στους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος 15 μπάλες μπάσκετ.
• Στον κ Σιγάλα Μανώλη (multimedia events) όπου έντυσε μουσικά και με το κατάλληλο φωτισμό την εκδήλωση αυτή δίνοντας λάμψη και χρώμα στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.
• Τον κ. Χρίστο Αντωνιάδη ο οποίος αποθανάτισε όλες τις στιγμές του final4 για να μπορεί κάθε παίχτης από όλες τις ομάδες να τις κρατήσει, και να θυμάται το υπέροχο αυτό διήμερο ανεξαρτήτου αποτελέσματος.
• Tον κ Αριστοτέλη Μάστακα ιατρός μας σε όλους τους αγώνες του final 4.
• Τον κ. Αργυρό Γιώργο για την προσφορά του στη δωρεάν μετακίνηση των αθλητών
• Την Κάβα Λυγνός για την προσφορά σε δωρεάν χυμούς και νερά για της cheerleaders και όλες τις ομάδες.
• Τον κ Πετρόπουλο Σταύρο για την προσφορά του σε δωρεάν γεύμα αθλητών της ομάδας
• Τον κ. Δεναξά Αρτέμη & Νικό (Εστιατόριο Πύργος) για την συμβολή τους στο πλούσιο γεύμα που παρέθεσε η ομάδα μας μετά την λήξη του final 4 σε όλες τις αποστολές, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για το μπάσκετ μας ενώνει!!
• Την Ένωση Συνεταιρισμού Θηραϊκών Προϊόντων για την προσφορά που μας παρείχε δωρεάν.
• Tον κ Παναγιώτη Μυτιληναίο, Ρίζο Μυτιληναίο για την βιντεοσκόπηση όλου του Final 4.
• Την κα Σταματίνα Ξιάρχου για την συνδρομή της στην εκδήλωση, όπου κορίτσια ντυμένα με την παραδοσιακή στολή του νησιού παρέδιδαν τα μετάλλια και τα έπαθλα στους επισήμους.
• Tους “Volcans” που παραβρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας και τείνουν να αποτελέσουν συνώνυμο της υποστήριξης του αθλητισμού στο νησί μας.Ξεχωριστά ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: την κα Άννα Δακουτρού, τον κ. Βαγγέλη Φουστέρη, τον κ Μανώλη Δαμίγο, τον κ. Νίκο Χατζάκη, τον κ. Αρτέμη Ξαγοράρη , τον κ Πέτρο Νομικό και την Κοινοπραξία Πλοίων, όπου με την πολύτιμη βοήθεια τους διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία η γιορτή του μπάσκετ.

Κλείνοντας την όμορφη αυτή γιορτή, την τιμητική τους στην ανάπαυλα του μεγάλου τελικού είχαν ο πρώην πρόεδρος και πλέον επίτιμος πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣ Σαντορίνης κ Ηλίας Μαϊνας καθώς και ο πρώην παίχτης, προπονητής, γραμματέας, ταμίας, το πολυεργαλείο της ομάδας μας στο παρελθόν κ Γιάννης Καβαλλάρης.

Δύο ξεχωριστοί άνθρωποι στην ιστορία της ομάδας μας, οι οποίοι συνέβαλαν στην ανάπτυξη της και του αθλήματος στην Σαντορίνη.
Μια βράβευση που είχε καθυστερήσει 1,5 χρόνο περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανιωνίου ΓΣ Σαντορίνης κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι του final 4 θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Γρυπάρη ό οποίος συνέβαλε στα μέγιστα για την μεγάλη γιορτή που διοργανώθηκε στο νησί της Σαντορίνης.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Θήρας και την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων για την πολύτιμη συνεργασία που είχαμε καθώς επίσης και την Διοίκηση και το προσωπικό του ΔΑΠΠΟΣ για την πολύτιμη βοήθεια και κατανόηση που υπέδειξε.

THIRA-santorinifocus-600

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares