Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 02:30

Άνετη νίκη για τον Πανναξιακό [pics]

Την 2η νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν σήμερα οι Έφηβοι του Πανναξιακού, που επικράτησαν στο ΔΑΚ Νάξου με 57-40 των Φαναριών.

Ο Βαγγέλης Πεταλάς μετά τη νίκη στην πρεμιέρα με τους Άνδρες στη Σαντορίνη κόντρα στον Πανιώνιο, έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο των Εφήβων των Φαναριών με το ντεμπούτο του όμως να μην συνοδεύεται με νίκη, καθώς ο Πανναξιακός ήταν κατά πολύ καλύτερος και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι.NAXOS GURINO

Ουσιαστικά τα Φανάρια αντέδρασαν μόνο στην πρώτη περίοδο, όταν ανέτρεψαν το εις βάρος τους 4-10 σε 13 -13 με τρίποντο που πέτυχε στην εκπνοή ο κορυφαίος της ομάδας Κώτσος. Στην δεύτερη περίοδο ο Πανναξιακός με την συμβολή της ευστοχίας των Μαγγιώρου και Βάρσου πήρε διαφορά έκλεισε 11 πόντων (34-25).

Στην 3η και 4η περίοδο η διαφορά αυτή διατηρήθηκε από τον Πανναξιακό, που δεν απειλήθηκε καθόλου από τα Φανάρια και έφτασε τελικά σε μία άνετη νίκη.

Δουλειά

Ο Στέφανος Γκιέργκι που εκτελεί χρέη προπονητή στους Έφηβους του Πανναξιακού τόνισε μετά το παιχνίδι: «Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη, δεν είμαστε έτοιμοι και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Η συνέχεια για εμάς έχει δουλειά και μάχη στο πρωτάθλημα για ότι καλύτερο μας έρθει».

Μπράβο

Για τα Φανάρια ο Βαγγέλης Πεταλάς δήλωσε σίγουρος για την βελτίωση της δικής του ομάδας λέγοντας: «Ο Πανναξιακός φάνηκε πιο δουλεμένη ομάδα και δίκαια πήρε NAXOS GENESIS GYMτη νίκη. Εμείς θα δουλέψουμε μέσα στην προπόνηση και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε σύνολο γιατί αυτό σίγουρα έλειπε σήμερα από την ομάδα. Θέλω να σταθώ λίγο στην διαιτησία και τονίζω παρόλο που έχασα, τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και πραγματικά δεν περίμενα ότι θα βρω τόσο καλούς διαιτητές στις Κυκλάδες. Ήταν κύριοι σε όλα τους και μπράβο τους».

Διαιτητές ήταν οι Ισιγώνης και Κιουλάφας.

Πανναξιακός – ΑΠΑΣ τα Φανάρια 57 – 40

Δεκάλεπτα: 13-13, 21-12, 11-8, 13-7

Πανναξιακός ΑΟΝ: Καραγιάννης Μ., Μαγγιώρος Ιωαν. 21, Καραγιάννης Β. 8, Βασιλάκης Π., Δαβίλας 9, Αρτσάνος 2, Σορώκος , Σκυλάκης , Βάρσος Αλ. 13, Ρώτας , Βαθρακοκοίλης 2, Ποτικιάν 2.

ΑΠΑΣ τα Φανάρια (Πεταλάς Β): Βασιλάκης Δ. 6, Προμπονάς Στ. , Ελευθερίου , Κώτσος Στ. 11 (1), Μανιός Στ. , Ζευγώλης Στ. 11 (1), Προμπονάς Εμ. 5, Μαργαρίτης Γ. , Μουστάκης Ε. 2, Μανιός Γ. 5, Ψαρράς Γ., Μαστορόπουλος Γ.

NAXOS OMERTA MAKRI

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares