Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 14:33

PABL: Στη Μάρπησσα (μάλλον) το ποδαρικό για το 2015 !!!

Μετά από τη διακοπή λόγω των εορτών, αλλά και της συνεχούς κακοκαιρίας, έφτασε η ώρα να παίξουμε ξανά μπάσκετ στο νησί!!!

Το ποδαρικό θα γίνει στη Μάρπησσα (αν η σημερινή μέρα το επιτρέψει) με τις δύο τοπικές ομάδες να υποδέχονται τις δύο από τις τρεις αήττητες μέχρι τώρα ομάδες του Πρωταθλήματος!

Στις 18:30 ΚΟΝΙΟΡΔΟΙ VSANORYMOUSB.C. : Άγνωστο το ποιόν των δύο αντιπάλων στις γιορτές… Οι Ανώριμοι Παρκιώτες αναμένεται να παρουσιαστούν με απουσίες όμως δύσκολα θα στραβοπατήσουν απέναντι στους Μαρπησσαίους, οι οποίοι μετά και τον τραυματισμό του Φραντζή (του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση) είναι αρκετά αποδυναμωμένοι στη ρακέτα!

Στις 20:00 DRINKTEAMVSΝΗΡΕΑΣ : Κρίσιμο παιχνίδι για τους Μαρπησσαίους της DrinkTeam… απέναντι στο Νηρέα καλούνται να επιβεβαιώσουν πως στοχεύουν στην κορυφή, αφού μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Αντίπαρο δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία εκ των διεκδικητών θα στοιχίσει…

PITA-2015-pabl

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η DrinkTeamβρήκε ευκαιρία να προπονηθεί στις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς και το συνδύασε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας! Τυχερός ο προπονητής της (και του Μαρπησσαϊκού) Μουρογιάννης!

Μπορείτε να ενημερώνεστε και να σχολιάζετε για το PABL καθώς και να βλέπετε φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες μέσω facebook στη σελίδα: www.facebook.com/PABLeague

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μπορείτε μέσω e-mail στο MpasketiKos@yahoo.gr .

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares