Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 15:38

Γερό ντέρμπι μεταξύ των ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ Θήρας

Στο παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης για το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ, το Γενικό Λύκειο Θήρας επικράτησε του ΕΠΑ.Λ Θήρας με σκορ 50-46.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι χάνοντας αρκετά σουτ για να ανοίξουν το σκορ.Στη λήξη της πρώτης περιόδου το ΓΕ.Λ ήταν μπροστά με 11-9.

Η δεύτερη περίοδο ξεκίνησε με ρεσιτάλ πόντων από τις δύο ομάδες που προσέφεραν αρκετό θέαμα στους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Από τη μία πλευρά για το ΓΕ.Λ ο Σέχου και από την άλλη ο Ρούσσος για το ΕΠΑ.Λ έδειχναν να βρίσκονται σε εξαιρετική μέρα με τους πρώτους να παίρνουν διαφορά 12 πόντων.

Στην τρίτη περίοδο το ΕΠΑ.Λ ''ανέβασε'' στροφές με τον Ρούσσο να συνεχίζει το εξαιρετικό παιχνίδι και τον Λυγνό πλέον να βρίσκει ρυθμό πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια για την ομάδα του μειώνοντας τη διαφορά στους 7 πόντους.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΤΕΡΜΠΙ

H τελευταία περίοδο τα είχε όλα! Το ΕΠΑ.Λ πιέζει οι παίκτες του Γενικού παραμένουν μπροστά στο σκορ με ένα τρίποντο διαφορά και φτάνουμε 3.7'' πριν από τη λήξη με το σκορ να είναι στο 49-46. Επαναφορά της μπάλας ο Λυγνός σηκώνεται για τρεις προσπαθώντας να στείλει το ματς στην παράταση με τον χρόνο να πιέζει η μπάλα όμως δεν του κάνει το χατίρι και το ΓΕ.Λ παίρνει τη νίκη πετυχαίνοντας και μία βολή στο τέλος  για το τελικό 50-46.

ΣΚΟΡ(50-46):11-9 21-11 6-11 12-15.

 ΚΡΙΘΗΚΕ: Στην εξαιρετική απόδοση του Σέχου ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού πετυχαίνοντας και τους περισσότερους πόντους και στο άστοχο τρίποντο του Λυγνού 3.7'' πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΓΕ.Λ Θηρας (Αδάμ Χ.):Μπαλής Αργυρός Λιαπόπουλος Διαμαντόπουλος Μαυρίκης Νομικός Φουστέρης Δαρζέντας Θεοδωρόπουλος Σέχου

ΕΠΑ.Λ Θήρας (Πεταλωτής Χ.):Λυγνός Μεραϊς Μπαλιάκας Μπουρντάς Μαρκοζάννες Φύτρος Σινανάι Ρούσσος Φερατσάκου Μέμα Βάλβης Καραμολέγκος Τσέλα

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares