Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015 15:54

Παίζονται τα εισιτήρια στο ΔΑΠΠΟΣ

Με τη... δαμόκλειο σπάθη του αποκλεισμού να αιωρείται πάνω απ τα κεφάλια ορισμένων ομάδων, αλλά και με το... εισιτήριο για την επόμενη φάση να περιμένει κάποιες άλλες, η ένατη αγωνιστική του "Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2014-2015" αναμένεται άκρως συναρπαστική.

Για τον πρώτο όμιλο, με φόντο τη νίκη που θα τους δώσει την απευθείας πρόκριση στους "οκτώ" θα... κονταροχτυπηθούν οι Σερβιτόροι Σκόνης με τον Αετό 1, ενώ ο Πήγασος που έχει ήδη "κλειδώσει" θέση στην επόμενη φάση υποδέχεται τους Sacramento King's Landing που "καίγονται" για τους βαθμούς.
"Κορμιά" όμως αναμένεται να πέσουν και στην αναμέτρηση του Αφρού κόντρα στο Λιμεναρχείο, με τον νικητή ν' αποκτά σαφές προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του σε περίπτωση ισοβαθμίας.Στο άλλο ματς του ομίλου, το παρόν του Πανιωνίου θα συναντήσει το μέλλον καθώς το αντρικό τμήμα των "Πανθήρων" θ' αντιμετωπίσει τους παίδες, οι οποίοι μόνο με νίκη θα συνεχίσουν να διατηρούν "ζωντανές" τις ελπίδες τους για τα μπαράζ.
Απ' την άλλη για τον Β' όμιλο, όπου κυριαρχούν οι ισοβαθμίες, όλα τα παιχνίδια έχουν χαρακτήρα τελικού. Οι Επαλαίμαχοι μετά την ήττα από τους Heat θα δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα, όμως θα χρειαστεί να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των φορμαρισμένων Λύκων που μετράνε δύο σερί θετικά αποτελέσματα. 
Στο μεταξύ, το αήττητο θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν οι Heat, αλλά αυτή τη φορά καλούνται να σβήσουν τη... φλόγα για νίκη που καίει στο Βουρβούλο, ενώ το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση θα παίξουν στο 2 Brothers, που κόντρα στους Houston Rockets όμως θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς του για να γλιτώσουν τον αποκλεισμό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ένατης εβδομάδας έχεις ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 31/1/2015

Α'ΟΜΙΛΟΣ
Πήγασος - Sacramento King's Landing(18:30)

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/2/2015
Α'ΟΜΙΛΟΣ
Άντρες Πανιωνίου - Παίδες Πανιωνίου (12:45)
Σερβιτόροι Σκόνης - Αετός 1 (14:30)
Αφρός - Λιμεναρχείο (19:45)
Β'ΟΜΙΛΟΣ
Επαλαίμαχοι - Λύκοι (11:00)
Heat - Βουρβούλος (16:15)
2 Brothers - Houston Rockets (18:00)
 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares